Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalamolo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Azzal, hogy Kispálék épp lehúzni készülnek a rolót, tovább kornyadozik az amúgy is meglehetősen szikes honi rockandroll ágazat. Mondom ezt annak ellenére, hogy soha nem látott mennyiségű fesztivál kerekedett határainkon belül. A baj az, hogy az a fránya mennyiség csak nem…..
kalamolo 2010.08.07 12:01:25
@Gyáli úr: Azt hiszem az utolsó két mondatban benn a lényeg!:D
Rájöttem! Gumicsizma 2010.07.21 09:20:00
Gumiból (kaucsuk), esetleg valamilyen szintetikus anyagból készült erős, vízhatlan lábbeli. Elsősorban gyermekek és parasztok viselik, előbbiek az élénk színeket részesítik előnyben, lehetőség szerint vidám mintával díszítve, utóbbiak azonban a sötét modeleket kedvelik.…..
kalamolo 2010.07.21 20:06:18
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
A tegnapi erkölcsi győzelem után sem változtak csapatunk céljai: irány a legjobb 16! Több mint 54 ezer ember látta tegnap a helyszínen, a tv előtt pedig sok-sok millió, milyen tisztességesen és tisztán játszanak fiaink, ez önmagában siker. Hun mester azonban előre tekint: "Meg…..
Mandiner blog Az enyingi modell 2009.02.09 08:44:00
 A szombati (vasárnap hajnali) veszprémi mészárlás sokkolta az országot, pedig nem a semmiből jött, spontánul összeverődött csoport gyilkolt Veszprémben. Tavaly nyáron az enyingi és környékbeli cigányok emlékezetes egészségügyi sétát tettek Siófokon, a Petőfi…..
Van akinek bejön az ilyen, mi inkább óvatosan fogalmaznánk, azaz, amint észreveszem, hogy a gyerek a tévében akar szakácskodni, azonnal kizárom egy futballpályára, és csak akkor jöhet haza, ha tizennyolcról eltalálja a pipát. Droppból. ..
Mára is van egy exra délutáni ajánlat, egy ideje ugyanis hétvégi egy órás különkiadással jelentkezik a Kultúrház (m1, 17:05), melynek mai adása részben Pozsonyból jelentkezik. A stáb ugyanis részt vesz a Ne hagyd az agyad! című szlovák és magyar civilek által indított…..
Kellemes hétvégét Kedves Olvasók! Sajnálom, hogy tegnap nem jelentkeztünk új bejegyzéssel, de néha nem árt egy kis pihenés. Remélem nincs harag ;-) !Ismét egy dolgozni vágyó roma fiatal írt nekünk, aki szintén nem segélyért ácsorog az önkormányzatnál, dolgozni szeretne és…..