Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majHotLipsOHoulihan

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.06 09:00:00
A South park ezen a héten befejeződött Imaginationland címre hallgató trilógiája (három héten keresztül tartott a kaland a képzeletünkről szóló történetben) összesen 10 millió nézőt ültetett a tévé elé, ami nem semmi. A harmadik rész egymaga 3.9 milliós nézettséget…..
majHotLipsOHoulihan 2007.11.06 11:52:37
Sőt, ami azt illeti, már el is kezdődött, hiszen november van. Winnie kolléga a sorozatjunkie-n csatornákra lebontva ismertette, hogy mi várható a nézettségi szempontból oly fontos időszakban (ide klikkoljunk pl. a CBS infókért, de óvatosan, mert spoileres), mi megvártuk, míg a…..
comment:com Keddi spoilerparádé 2007.10.30 15:26:25
Régen volt már ilyen, de legalább most megint van, az ugrás után a legfissebb spoilerek kedvenc sorozatainkról, csak olyan olvasóknak, akik naprakészek a kinti vetítést értve, mi szóltunk! Született feleségek Carlosnak elege lesz Edie-ből, és kiteszi, mint macskát szarni, illetve…..
Sikerült végre kiimádkozni az adásokat a technikusokból, és hosszas töltögetés után (próbált már valaki mobilinterneten 7x50 megát feltölteni FTP-re? Na ugye.) elérkezett az ideje, hogy hét (igen, HÉT) új adást megosszunk a lelkes hallgatókkal. A 17. alkalommal főleg a nyári…..
majHotLipsOHoulihan 2007.10.24 11:29:31
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
comment:com Tiszteletteljes kérés 2007.08.21 15:25:00
A Comment:com olvasói nevében kérjük, hogy Ali Larter színművésznőt a Hősök című sorozat egyik főszereplőjét cseréljék le a képen látható Jenni Baird művésznőre, akit a hétvégi 4400-darálásban szerettünk meg, de nagyon. Szőke, tud játszani, és nem olyan merev, mint a…..
majHotLipsOHoulihan 2007.08.23 12:16:45
Lessetek ide ;) - Ali Larter:
www.marigoldthefilm.com
Egy hete jött ki Indiában azóta 25%-ra zuhant a népszerűségi mutatója. Salman Khannál azért tehetségesebb szegény.

Most kéne, kissé megkésve, de annál szerényebben bejelentenünk, hogy ma este öttől (azaz 17-00-tól) az Efott (Egyetemisták és Főiskolások Országos Találkozója, ugyebár idén Debrecenben) HÖOK-sátor elnevezésű egységében lép fel a Blog.hu és népi együttese. Író-olvasó…..
Tudta Ön, hogy Michelangelo szupersztár volt? "Az első szupersztár, aki a festészetben, szobrászatban, építészetben egyaránt eljutott a csúcsra." Szóval szupersztár - ez jó idétlen duma, de hát valahogy el kell adni csóró reneszánsz művészeket, és ez a…..
Férfiolvasók szívének megdobogtatására alkalmas mai alanyunk, akiből a moziban már sokkal többet is láthattunk, mint a kedves papa azt remélni merte, amikor az ifjú Amanda színészetre adta a fejét. A hölgy New Yorkban született 1972-ben, és a Columbia egyetem történelem…..
comment:com Itt van Bollywood 2007.06.24 17:00:00
Bollywoodról az összes közhelyet kivülről fújjuk, az irdatlan mennyiségű filmről, amelyet kidobnak a bombayi futószalagok, az indiai sztárokról, akiket istenként tisztelnek az ottani nézők, a zenéről, amelyre iszonyatosan lehet ropni hajnalban egy bulin, és így tovább, és így…..
Úgy vagyok én a magyar tévék saját gyártású műsoraival, mint Virág elvtárs volt a magyar naranccsal, és ha hiszik a nyájas olvasók, ha nem, nem úgy ülők le mondjuk egy Egy a száz ellen elé, hogy "ez úgy is kurvaszar lesz, lehúzom a picsába", sőt. Arról már igazán…..
Ezen a héten végre kiderül, hogy Peter megmenti-e a lányt és ezzel a világot is egyben, és Sylar is meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül - de sajnos Mohindert is kapunk, olyan dózisban, ami káros az egészségre. Clairemackó iskolájában nyitunk, ahol a Homecoming nevű éves…..
Babonás nap van a kórházban, mert négy beteg gyors egymásutánban távozik közülünk, és a hullaházból az az infó jön, hogy a babona szerint vagy három, vagy hét halál van, már ha csoportos a téma, ugye. Nem tudom, hogy itthon ezzel hogy vannak az orvosok, meg kéne kérdezni.…..
Láttak már harminchét éves, nagydarab, szakállas faszit egy sorozat évadzáró része alatt sírni? Nem egy épületes látvány, legyen elég annyi, mégsem érdekel. Végigdrukkoltam a Friday Night Lights utolsó epizódját lezáró meccset, a Döntőt, és együtt örültem a…..
A MadTV paródiákat nagyon szeretjük, mert viccesek, és általában célbatalálnak - és ez nincs másképp ebben az esetben sem, amikor összetalálkozik a sírva picsogás a geciséggel, azaz Grace klinika Házdoktorral. Angolul kell hozzá tudni, de a képi poénok is jók...
majHotLipsOHoulihan 2007.04.23 18:03:41
Már akkor sejtenem kellett volna, hogy mire akadtam, amikor Szily apuka tanácsára ki akartam venni a könyvtárból a Pettson-sorozat valamelyikét és nem volt. Mármint nem volt bent, a könyvtáros pedig azt tanácsolta, hogy jegyeztessem elő a könyveket, mert máshogy nem fogok hozzájutni.…..
Sírós rész volt ez is, kín az ilyet végigszenvedni a férfinépnek. George és Meredith dugott egyet, de a csaj közben sírt, George meg szarul érezte magát. Másnap Meredith is szarul érezte magát, és kis csapat testületileg lecseszte, hogy ezt azért csak nem kellett volna. Alex azt…..
Már most látom, a Comment:com új sztárt fedezett fel, az újságírás Kiszel Tündéjét. A hogyan nem szabad interjút készíteni versenyben megint Pogonyi Lajos nyert. Érdemes figyelni az úrra, mert a legszebb és legtermékenyebb dadaista hagyományokat vitte bele ebbe, az amúgy…..
comment:com Bomcsika, váu, váu 2007.04.05 23:36:00
Van úgy, hogy nincs miről írni. Persze nem nekünk, hanem a Színes Bulvár Lapnak. Olyankor jönnek a kamusztorik, mondjuk, hogy Kelemen Anna már nagyon rég szeretne összejönni Bruce Willis-szel, kétszázszor látta a Die Hard 2-öt, és amikor a színész Budapesten forgatta a Hudson…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.04.02 18:21:00
Rég volt már ilyen, és ez is csak férfiakhoz most szólni.Egy közös használatú vécében vagy, ahol x számű piszoár van, és ezek közül éppen x-1 foglalt. A kabinok mind foglaltak, tehát nincs más lehetőség, oda kell állnod az egyetlen szabad helyre. Amikor elfoglalod a…..
Ha nem akart volna a címadó kolléga mindenképpen vicceskedni, akkor maradhatott volna az eredeti (Yesterday) elnevezés is, Szájkosaras kosarasés a Nyolcadik utas a halál országában ennél lényegesen szarabbul is járhattunk volna. Mindegy, ezen az epizódon egy jobb cím sem segítene,…..