Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmormota

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
mmormota 2016.04.25 23:47:12
Az eset valószínűleg úgy történt, hogy a levélírónkba egy pillanat alatt beleszerelmesedő biztonsági őr (mondjuk Attila) odasasszézott az információban Katikához, akivel amúgy is jóban van, elhomályosult tekintettel elővezette neki, hogy a Nő, az Igazi, a Nagy épp most vett egy sarokgarnitúrát, és…..
Volt már posztunk annak kapcsán, hogy a Tesco házhozszállítás helyettesítő termékeket alkalmaz készlethiány esetén. Az világos volt akkor is, hogy az ÁSZF-ben ezt rendesen jelzik, az is, hogy ezeket a termékeket nem feltétlenül kell átvenni, sőt kérdésünkre azt is elmondták,…..
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a kortárs trendeknek megfelelően "adatvédelmi okokból nem hozta nyilvánosságra a két gyártó nevét", akiknek a laktózmentes termékeikben mégis találni tejcukrot, és ezzel a fogyasztók mintegy harmadának veszélyeztetik az egészségét. NFH…..
Most, hogy Hanna terhessztorijának a második fejezetébe tapostunk bele, lássuk, hogy Márcselló tisztességes férfiember vagy pedig egy szégyentelen kan-e? Megússzák-e Lallerék, hogy az adósok börtöne legyen az egyik új helyszín? Mennyit hajlandó Dzsó megtenni a szerelemért?…..
Naiv ügyfél mezei lakcímkártya cserét eszközölt volna egy okmányirodában járási istennyilában, de nem sikerült, mert 4 hónapos gyermekét bemondással tudta csak igazolni. Azt állították nemtudjukhol, hogy jogszabály változott, és kell a gyereknek személyi. Személyit viszont…..
Tömeges mérlegmeghibásodást nem jelentettek a csömöri Auchanban, naiv ügyfél szerint mégis valahogy egyik csomag paprika sem volt egészen 1 kg. A nemhivatalos vélemény szerint összeszáradtak: A csömöri Auchanban szoktunk vásárolni a családommal. A fiam felvett egy csomag…..
A szerkesztők elveszik a kenyerünket, lassan már csak a neveket kell véletlenszerű módon kicserélni a korábbi hogyvoltjainkból, annyira nem tudnak semmi újat belevinni a sorozatba. Tegnap is, Marci és Rita békül, Kristófot nem engedik be, Marci és Rita mégse békül, Kristófot…..
Péterék belefutottak egy csapatba, akik 7000 forintért adnak ki nemlétező címeket, miután kamu hirdetésekkel becsalják az "irodába" az áldozatokat: Párommal új albérletet keresünk a XI. kerületben. Minden nap nézzük szinte az összes ingatlanközvetítő portált, de sajnos…..
mmormota 2013.04.11 21:50:56
A Blikk infói szerint nagyon úgy néz ki, hogy a szülési szabadságra távozó Ördög Nóra helyett a csatorna egykori fregoliembere, a showműsorok levezetését mesteri szintre fejlesztő Stohl András vezényeli majd le az őszi X-Faktort. Stohl ugye ittasan okozott balesete után sittre…..
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
mmormota 2013.02.25 22:28:11
Laci a ki nem küldött karácsonyi kütyüjének már csak az árát szeretné visszaszerezni, de ez sem megy egyszerűen: 2012.12.16-án regisztráltam a "Technik B.Sat Kft. kis- és nagykereskedés" webshopáján, hogy karácsonyi ajándék gyanánt megrendeljek egy SAT finder…..
Ha 16 éves koráig mindenki tanköteles, miért kell a moziban diákigazolvánnal igazolnia Gyula 11 éves lányának, hogy még diák? Majd ha kénytelenek lesznek éjjelente 3D-pornót vetíteni, hogy életben maradjanak, visszasírják ezeket a tinédzsereket. Tudom, hogy ezt már a BKV…..
mmormota 2013.01.10 11:29:17
@*Vörös Szonja*: Már korábban is lehet kérni, pl. ha külföldre viszed a gyereket, oda már útlevél helyett elég a személyi eun belül.
Naiv ügyfél bojkottálni akarja a tömegközlekedésen a fizetést, amíg a beköltözött hajléktalanok szagától nem lehet levegőt kapni. Ígyis-úgyis totál bukó az egész, fizessenek csak a külföldiek, meg még a zenét is be lehetne vezetni, a hangulat jobb lenne. Szeretném ha…..
mmormota 2012.12.18 17:24:31
@Kellemes Zérókomponista: Kevés... Nem Pesten lakok szerencsére, de dolgozni ide járok. De amíg bejutok, az tiszta tortúra.
mmormota 2012.12.18 17:43:42
@Jegkoko: 28-as vili? 148-as busz?
mmormota 2012.12.19 08:21:43
@Xezs: Kb 1 éve egy fiatal suttyó odajött hozzám, h adjak neki pénzt piára. Munkából jövet hulla fáradtan leordítottam, hogy most komolyan úgy nézek ki, mint akinek terem a pénz a párnája alatt? Kőkeményen megdolgozom minden forintomért,amit nem szándékozok alkesz fiatalokra költeni.
Ágnes megtanulta, hogy többet nem vásárol kuponos terméket: 2012.11.21-én a www.kuponvilag.hu-ról vettem egy automata robotporszívót 36500 Ft-ért. Az összeget elutaltam a Kuponvilág bankszámlájára, majd amikor megkaptam a kuponszámot, azt beváltottam ezen az oldalon:…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Az X-Faktorral a trashreality-k dobogós helyére felevickélő RTL Klub ma este kezd el feleséget keresni négy gazdálkodónak, akik vélhetően már őszintén megbánták, hogy nagy nyilvánosság előtt élnek nemi/szerelmi életet (nem kívánt törlendő). A csatorna esküdözik, hogy ez nem…..
mmormota 2012.11.03 12:53:18
A strawberrycafé ismét jelentkezett egy mutatós, közepes nehézségű játékkal, aminek töbféle befejezése is van :)http://strawberrycafe.haru.gs/nichijyo2.html..
mmormota 2009.12.30 11:54:32
@edo75: Én most jövök rá, hogy azt ki sem nyitottam :O
mmormota 2009.12.30 11:56:51
@edo75: Én azt nem is láttam :O
Ha nem lenne elég a pulykákból, akkor most a börtönből is kiszabadíthattok egyet! :)http://www.arcadecabin.com/play/ultimate_turkey_escape.html..
Flash Játékok The Water Well 2009.11.19 11:19:00
A No1Game egy nagyon szép grafikájú és logikus játékkal jelentkezett. Én nem láttam benne nehézséget.http://www.no1game.net/games/jp/game021.htmlAlternatív Link..
mmormota 2009.11.19 14:58:24
Andy visszatért egy újabb kaland erejéig. Azt hiszem nem kell ecsetelnem.. nem túl nehéz, de nem is könnyű játék.http://melting-mindz.com/sneakyarcade/flash-arcade-game.php?gameid=860&gamename=Andy%20-%20Ancient%20Temple..