Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcturus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony ám, nem csak a Margit-szigeten kellene lennie futópályának, hanem a Városligetben is hivatalos és támogatott módon. Igaz ugyan, hogy a két helyszín mindösszesen 6 km-re van egymástól, mégis megmozgatta már néhány ember fantáziáját, sőt, elindult egy civil kezdeményezés…..
Igaza van Andreának, a lapok eddig alig írtak azokról a tízezerekről, akik önhibájukon kívül éppen a vulkánkitörés után repültek volna. A törölt járatok miatt óriási a káosz, a Homár egy barátja a méregdrága Japánban rekedt, ahol egyes légitársaságok biztosítanak…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
arcturus 2009.09.18 15:19:27
@Steer: amikor megállit a drága rendőr, majd az olvassa le
Futóblog Nagydolog volt már? 2009.06.07 14:20:00
Azt hiszem, rajtakaptam magam az elszaszásodáson: apró jelek mutatkoznak csak, de így is mintha kifejezetten az endorfin-junkieság felé venném az irányt. Alig néhány hete, hogy barátommal és életmód-tanácsadómmal, Gáborral belefutottunk az első 17 kilométerbe. Jött aztán 19,5,…..
Ez már korábban talán egy kommentben szerepelt, de annyira jó, hogy muszáj külön posztban is megírnom. Köszönet Robotnak a beküldésért:Szerintem a „legjobb” félrefordítás még nem volt, de lehet, hogy csak elsiklottam felette..A Tűzgyűrűk című hatalmas filmben egy…..