Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aPetike

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
h2p likusz kukisz 2009.06.01 17:55:00
szavamra: fokhagyma nélkul nincs élet, nem is létezhet . a hákettő pé.Ha kölyökkoromba lehajítottak vón a Tajgetoszról, akkor is látott volna két szemem csuda kék eget, prémes mezőket, meztelen tengert s beszíttam volna ájuló bukfenceim közt, míg földet érek, a szeles…..
h2p csapó dettó 2009.05.09 23:01:00
továbbra sem vagyok magamnál. pedig itthon vagyok.tehát szoval, s nem sóval, szódával és borssal.Travis Bickle ha nem is példakép, de példaképp példának állithatjuk.Álljon is most itt hát legismertebb…..
Mandiner blog Ma sem megyünk el 2008.10.04 09:31:00
  Bár ha ketten összeállunk, elég színesek tudunk lenni - különösen, ha megiszunk egy üveg ergoutout -, nem megyünk ki a mai Tarka Magyar című rendezvényre (legfeljebb vicces résztvevőket fotózni, de az nem számít). Merthogy miről is van itt szó?  Úgy gondoljuk, nem…..
aPetike 2008.10.04 13:36:46
én azt mondom h mindig a legbutább,legostobább emberek a leghangosabbak. lásd a vezetök. vagy a forumokon a nagyszáju emebrek,akik álneveket alatt osztják az észt,és mindekit leszaroznak. mert otthon a fűtött lakásbol konnyu keménynek lenni.
ha valaki nm ért egy témához ne szoljon hozzá. ha valaki csak tv2 és rtl-t néz akkor nem lehet objektiv és nem láthatja át a helyzetet tisztán. minden oldalrol érdeklodj és utánna alkoss véleményt. te,saját magadnak. nem a birkaszellemnek kell vezérelnie az emebrt.
aki pesten v budán valami gazdagnegyedben lakik és autoval jár mindennap háztol házig, csak jolszituált arcokkal találkozik, az ne álljon ki a cigányok kmeleltt. mert ö nem találkozik veluk mindennap és nem tudja h a többséguk- és nem midnegyik!!!- általban hogy viszonyul a myagra emberhez. mert van rasszizmus. feloluk is. "miazhogy?"
persze ezeket is meglehet érteni- mármint akik nem találkoznak veluk- h megprobálnának ok lenni az igazságosak akik megvédik a szegény cigányoka,melegeket és társaikat- de ezt talán csak azután kelleen tisztaszivvel tenniuk miután 2hétig éltek mondjuk Hatvanban a belvárosban és este hazafelé sétáltak.

okt 23 megint más tészta. volt aki eltudodtt menni ,volt aki nem. a tobbség kapott. ha jol viselkedett ha nem. vannak rendes rendorok is akik nem vertek mdiekit ész nélkul. de ok sem igen mondhatták h nem csinálnak semmit,kivezényelték oket.makszumim nem vertek oregasszonyokat. de a tobbség azt tette. mert a tv ostromnál felboszitették oket. tudatosan.
ajjj....annyi minden kozrejátszik. semmi sem pofon egyszeru...
a tv igenis hibás. a monika so hibás, a tények és a hirado hibás aminem nem objetivvek az emebrek,mert valami hatalmat valami érdeket kiszolgálnajk. a pénzt... és a pénz birtokosait. nem egymást kell szidni, hanem gondolkodni és cselekdeni.
csokolom.
Hazaviszi a lányt bemutatni az anyjának, majd a helyszínen kitalálja, hogy mégsem szerelmes, és még a búcsúszexet is megtartotta magának. Szó szerinti fiúszopat-lányszív.  Kedves Szakítós!  Úgy tűnik eljött az idő, most már én sem halogathatom…..
h2p pórba- ami tudjuk cseresznye 2008.09.23 01:16:32
igen, az oldal cime mutatja, a poszté alátámasztja:)ennyi, rajta hát..
Egy elszalasztott nagy szerelem úgy látszik jobban fáj, mint egy rosszul végződő megélt. Vagy nem? Meglátni és megszeretni, Na ez az, ami nem mondható el rólunkJ Életem leghosszabb kapcsolatán (durva fél év) és egy orrcsonttörésen voltam éppen túl 6nappal, mikor egy…..