Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iRon242

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napló: Szerda délután újabb versenyzőt pipálhattam ki az üdülési jogokat újra eladó cégek között. Relax Center Marketing Kft. Már a telefonos egyeztetés közben kijelentettem, hogy, "Nem, nem érdekel a fizetős külföldi értékesítés, de az ingyenes mindenképp". Tudom, hogy…..
iRon242 2014.11.04 21:24:01
@Terike1951: Kedves Terike, őszintén gratuálok! Én ma voltam az RCM-nél, kötöttem velük (is) egy megbízási szerződést, remélem sikerrel járok. Remélem Ön nem azok közé tartozik, akik potom 1-200 ezer forintért szabadultak meg végül a terhüktől (az üzletkötő belföldi értékesítés esetére csak ilyenekkel "kecsegtetett", úgyhogy maradt a külföld).
iRon242 2014.11.04 21:30:41
@Angyalka13: Kedves Angyalka, bár keresztet még nem vetettem a pénzeme, de jó ideje nem hallottam már az ISH Kft-ről. Egyszer sikerült eljutnom egy Bihari Kálmán nevű emberig, aki állítólag vezető beosztású, de ahelyett, hogy megadta volna Sára Zsolt ügyvezető elérhetőségét, akivel szerződtem, azt mondta, hogy megmondja neki, hogy hívjon vissza. Hát, napokig vártam, mire felhívott Sára Zsolt, aki először nem tudott hova tenni, majd megígérte, hogy utánanéz, van-e valami fejlemény az eladással kapcsolatban. Na azóta is nézi.

Írok azért egy mail-t is, hátha jutunk együtt valamire, csak azért gondoltam itt is jelezni a "fejleményeket", hátha más is kedvet kap a csatlakozáshoz.
iRon242 2014.11.04 21:39:19
Kedves Sorstársak,

Múlt pénteken jártam a Bindsystem Kft-nél üdülési jog eladás kapcsán. Előzetesen az volt a szöveg, hogy náluk nem kell előre fizetni, nem kell fordítási költséget fizetni, ők veszik meg az üdülési jogokat. Amikor rákérdeztem ennek jogi hátterére, mert hogy elvileg csak magánszemély vásárolhat ilyet, a gyors reakció az volt, hogy a főnök veszi meg őket.

A lényeg, hogy az üdülési jogért nem forintban, hanem bind-ben fizetnek, amely egy virtuális fizetőeszköt, és a cég által üzemeltetett áruházban hirdetett termékekre és szolgáltatásokra lehet elkölteni (itt mindenféle iparcikk, szolgáltatás, üdülési jog, gépjármű stb. fellelhető, melyekért részben vagy egészben lehet bind-del fizetni). A rendszert egy kanadában élő magyar hölgy találta ki és működteti hosszú évek óta nagy sikerrel, és a rendszerbe bevitt üdülési jogokból utazási csomagokat állít össze hazalátogató magyaroknak. Nemes ötlet, pusztán 1000 USD-nek megfelelő forintott kell betolni az elején, amit persze le lehet vásárolni. Mondtam oké, de azért még megnézegetném az áruválasztékot, mielőtt beleugrok, aztán majd visszatérhetünk rá. Erre jött be a kisfőnök azzal, hogy hát várhatóan hétfőtől már csak regisztráció után lehet majd belépni a wbeshop-ba, ráadásul az ajánla csak itt és most él, merthogy pont összeállt a portfólió, leállnak a vásárlással. Hát, mondtam, akkor most nem kötünk üzletet.
Napló: Tegnap tartoztam egy úttal az ördögnek. Mivel már nem használjuk, el szeretnénk adni a keszthelyi üdülési jogunkat. Már belefutottunk egy "újra eladó" cégbe az Online Resorts -ba. Mindkét cég közös vonása, hogy megpróbál egy újabb bőrt lehúzni az üdülési jogok…..
Három hete forgatom a kezemben az T-Mobile által forgalmazott iPhone 3G-t. Főleg internetezésre és zenehallgatásra használom, telefonálásra kevésbé, hiszen ez egy kiváló netezőgép. Hogyan tudott az iPhone alig több mint egy év alatt 3 százalékos részesedést szerezni az…..