Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Einstein

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban egyre több észrevétel érkezik hozzám a megemelkedett fogyasztásról és a hidegindítási nehézségekről. Persze itt az ősz, szerelhetném le az elégedetlenkedőket. Mindenki megszokta a nyári fogyasztást a hidegebb napok beköszöntével nyilvánvalóan fogyasztás…..
Einstein 2010.10.25 20:33:32
@exphil:
Mi az, amit itt nem vizeznek?

Eddig felesben tankoltam, kb 10% fogyasztásnövekedés volt, 1,6 Zetec.
Alul nyomatékosabb lett, felül gyengébb. Városban kifejezetten kellemesebb volt vele járni, autópályán közömbös.
Semmi problémát nem tapasztaltam.
Legutolsó tankolásnál, mikor kezdett hűvösödni, csak 40% etanolt töltöttem rá. Ahogy kikanyarodtam a kúttól, rögtön berángatott. Ezt addig produkálta rapszodikusan, de inkább igen, mint nem, amíg rá nem tudtam tölteni vagy 10 liter drága minőségi üzemanyagot. Most tiszta (normál) benzinnel járok, de még nem tisztult le a rendszer, úgy érzem. Ugyanott tankolok benzint, mint ahol azelőtt. Nem merek azóta etanolt rátölteni, főleg, hogy a fogyasztás a 60/40 arány alatt igen megnőtt. Ki érti ezt?
Einstein 2010.10.25 20:35:55
@Einstein: Agp etanol volt, madaras tecso benzinnel. A benzinnel azóta sincs gondom.
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..