Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagscavok

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a Ryanair is bevezeti, hogy minden járatára kétféle jegyet árul, a mezei mellett egy drágábbat, mely extra szolgáltatásokat tartalmaz. A tök felesleges apróságok összecsomagolása nem újdonság, de a részleteket megvizsgálva ma is az látszik, hogy mint költséghatékony utas,…..
Mi a frászt csinálnak a férfiak karácsony előtt? Mit? Mert ajándékot nem vesznek nekünk, az sima ügy, holott olyan apróságokat, semmi csekélységeket kértünk volna, mint egy-két ujjbegynyi brill, meg ilyenek, aztán mégis mindig edényfogó kesztyű lesz belőle, mire a fa alá ér.…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
bagscavok 2012.12.02 11:17:26
Sorkizárt T-hülye 2012.05.28 18:15:00
Nyíltan lehülyézni a vásárlót nem a legjobb marketing fogás. A magentásoknak kicsit nagy lett az arcuk mostanában. Ráadásul tolakodva sértegetik az embert. A modern technika világában egyre kényelmesebb az életünk. Az okostelefonunk gondolkodik helyettünk, ha éppen azt akarjuk.…..
Budapest egyik külső kerületében vagyunk, helyszínünk egy elhagyott autószerelő műhely, ahova januárban 3 hajlék nélküli ember költözött be. Szerettek volna lakni, élni valahol. Az időpont kedd 23 óra 40 perc, amikor a ház elé szirénázva érkeznek a rendőrautók. A környék…..
bagscavok 2012.05.13 10:59:00
@Dr. Furia: Ne légy vak. Attól, hogy Neked nem volt problémád a rendőrséggel, ne legyenek illúzióid. Az állampolgárnak vagy szerencséje van Velük vagy nincs - általában nincs. Növelni kell a bevételeket - persze nehéz bűnt üldözni nekik, inkább a sarcot kivetni és parancsot követni, sötéten (kegyetlenül) - mert hát a rendőr is kisember.
bagscavok 2012.05.13 11:15:44
@Dr. Furia: Nagyon remélem hogy igen, ha Te is jogellenesen követsz el valamit. A 40 órás őrizetbevétel a sok, vagy azt, hogy egyáltalán merték őket bevinni? Dehát nem kellett volna
- jogellenesen valahova beköltözni,
- ellen szegülni,
- utána meg nem kellett volna csodálkozni, hogy most mi van.
Biztosan túllőtt a rendőrség. Panaszt kell tenni. És az, hogy túllő bárkivel előfordulhat; mert ilyenek. Ameddig nem kussol a delikvens, addig ütik, ennyi a gyógyír.
Vagy ha 10 órát tartották be Őket, és azt mondták volna, hogy ejnye-bejnye, többet ilyent ne', és egy taps után azt mondják, hogy akkor viszontlátásra, akkor minden oké lenne az igazságérzeteddel?
bagscavok 2012.05.13 10:46:02
@Dr. Furia: Ez baromság. A rendőr egy külön állat. Menj oda hozzá, repül a pofon a legkisebb kérdésért, ami persze okoskodás lesz. Próbáld ki, szerintem Te is ki tudnád nyitni a pofon-dobozt. Utána egyenlő leszel.

Azért kegyetlen vagyok, mert nem tudok mit kezdeni az önsorsrontó emberekkel? Mert nem fogadom be? Tényleg nem jutok velük tovább, mint hogy néha adakozok a csöves-egyháznak a köztereken, egy pár százast, vagy éppen egy doboz cigit. Mit javasolsz még? Csússzak le, butuljak el, hogy megértsem őket?
Subba Miki, veled mi van? 2010.05.12 08:45:00
Fájó szívvel látom, hogy Hagyó Miklós a napokban visszatért Mesterházyval ellentétben továbbra is szarik az internetre. Amúgy ez mit fejleszthet negyedik hónapja?UPDATE: Nem igazán tudom mi az a forráskód, mindenesetre az oldal rosszul van beállítva (hagyomiklos.hu/index.php) és…..
A magyar alter szcénából szerencsére hiányzik a mainstream nárcisztikus szokása, és nem kíván magából kultikus szobrokat gyártani. Ez a műsor se a Hősök Terére való. Ez az én házioltárom lesz. Kamaszkorom legfontosabb magyar "albuma" az akkor még mindig kiadatlan…..
egy alma itt van a mellettem lévő íróasztalon már aug közepe óta. Azóta figyelem, hogy megeszi-e valaki.kezd öregedni. lehet, hogy nem éli meg az őszt ?fényképet is csinálok ide nemsokára...
bagscavok 2008.09.29 15:11:52