Regisztráció Blogot indítok
Adatok
advocato

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Rasszizmus és antifasizmus 2007.02.07 14:26:00
Hiába a szikár definíciók, a politizáló közbeszéd hajlamos a szavakat összevissza használni. Pim Fortuyn esetében például a rasszista kifejezést. Mivel Fortuyn többnyire az iszlámról általában mondott véleményt, megbélyegzett egy kisebbséget, ergó rasszista. Érdekes…..
w Achtung, Panzer 2007.03.06 05:45:00
Nem derült, de nem is barna esőfelhőkkel terhes égből csapott le az antiszemitizmus gömbvilláma Gyurcsány Times-interjújával. Hogy ekkora még sose volt a zsidógyűlölet, és úton-útfélen szórólapoznak a nyilasok. Kérem a buta antiszemita röplapozókat, Dobrev Klárának…..
w De profundis 2007.01.29 05:00:00
Túl van Orbán Viktor is a maga teljesen felesleges megszólalásán. Szembenézett magával, elmondta ő is ugyanazt még egyszer. Lehetne most gurulva nevetni, ahogy a bumburnyák Jones gazda a nők felé fordul, és szól, hogy törődjünk többet asszonyainkkal és leányainkkal. Lehetne a…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..