Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fonix232

2 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Androidra és iPhone fejlesztő embereket is megkerestem azzal, hogy mondják el a véleményüket az Android új verziójáról, a Froyóról. Elsőként egy androidos fejlesztő, Téli Sándor válaszolt. Véleményét két részre bontotta. Először, mint Android-felhasználó mondott…..
The Room 2009.11.25 19:04:00
Kicsit megmosakodtam, hogy felfrissüljek. Ellenőriztem a szellőzőnyílást, és érzem, hogy áramlik be rajta a levegő. Ez jó, tehát megfulladni nem fogok. Már ha el nem gázosítanak. Elgondolkodtam már azon is, hogyha valaki játszadozik velem, akkor hogyan fog ide bejönni…..
Garry's mod Mellékvágány 2009.02.24 15:34:00
Hát ideiglenesen vissza kell térnünk ide a blogra,mivel úgy látszik nemnagyon akar elindulni a szervergép... A játékszerverrel kapcsolatban a következők: A 200 gép közül csak egyetlen egy gépen fut Windows OS és pont ezen a gépen alaplapi probléma lépett fel aminek a cseréje…..
Egy igen régi kis videó amit nagyon bírunk a mai napig is :) Ezt összerakni nem kis munka!  ..
ZeikJT belekezdett a csillagkapuk Event Horizonjának model clippingesítésébe. Jinto model clipping ötletét használta alapul, aki az egész model clippinget kitalálta. Ebből a videóból kideról, hogy mire is számíthatunk amikor a csillagkapuk már model clippingel rendelkeznek majd :)…..
Vágjunk is a közepébe!A STEAM törésének több módja is van, itt mi most a 2 leggyakrabban használtról fogunk írni:-A legegyszerűbb(Sima STEAM+UnDeadPatch)-Előtelepített letöltögetős(PacSTEAM) Azt hogy ki melyiket választja, szíve joga... mondjuk aki már vásárolt STEAMes…..
Steam 4 Free Megnyitottunk... 2008.11.14 20:25:00
Hát igen, elérkezett ez a nap is...Valamikor meg kellett történnie...Igen! Végre Ti, kedves Olvasók, magyarul is belemélyedhettek a STEAM crackelésébe, blogunk által, melynek közvetlen testvérblogja a gmod4eva.blog.hu . És ránk is igaz ami rájuk:         …..