Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MZ per X

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan Barcelona játékos volt a futballtörténelemben, akit az egész spanyol futballközeg kedvelt. Andrés Iniesta ilyen, azonban tett is érte, hogy ne legyen megosztó. Mindig alázatos volt, soha nem balhézott, nem a tetkóival villogott, de még csak nem is éjszakázott. Gyerekkora óta azért…..
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Itt vannak a tervezett összeállítások a Marca szerint. Annyi látszik, hogy nem rohamból fogjuk megfingatni a Barcát, hanem megpróbáljuk kiszorítani belőlük a szuszt és elvenni a kedvüket az élettől is. Ez mondjuk várható volt, Mourinho nyilván nem akar beleszaladni a Fantasztikus…..
170 millió forintért vásárolta meg az önkormányzattól, és 3,5 milliárd forintért újíttatja fel a város történelmi műemlékét, az Erzsébet Szállót a Paksi Atomerőmű Zrt., még az előző menedzsment idején kiválasztott alvállalkozókkal. A versenyeztetés nélkül bevont…..
MZ per X 2009.10.07 16:23:26
Ez a Kocsis egy senkiházi gyakorlatvezetõ nyikhajként kezdte a Mûegyetem Gépelemek Tanszékén a '80-as évek elején. Már akkor hírhedt volt arról, hogy egyesek pénzért "megválthatták" nála a rajzbeadási kötelezettséget.

Ehhez képest, - KISz-es múltja ellenére - a pályája igen élesen ívelt fölfelé. Pártvonalon mindig tudott helyezkedni. Antall alatt már ott van az energetikai privatizációk kezdeteinél. Horn alatt tevékenyen részt vett a magyar erõmûvek külföldi kézre játszásában úgy, hogy a vásárló profitjára az állam szerzõdésben vállalt garanciát!!! (Ld. még: "Zéró kockázatú garantált hozamú befektetés." Ma is ezt nyögjük az áram árában...)

Ez a fickó
sz@rt mindenre és tovább vadászott akkor is, amikor majdnem mûködésbe lépett az 5. paksi blokk (azaz, amikor a tisztító tartályban a fûtôelemek ripityára törtek). "Hozzáértését" már mindnütt bizonyította, legyen az Paks, MVM, BKV, ... Õ egyszerûen egy Jolly Joker! Pedig valójában nem más, mint az ország egyik legnagyobb MSzP-s maffiájának tagja, az "eocénos" Kapolyikkal, Molnár Karcsikkal és Kovács Jóskákkal együtt.

Vajon mikor teszik már be az ilyeneket a dutyiba?!