Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilbigstunt

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lil' big stunt KV 2009.01.22 18:51:25
Arról szólt a napom, hogy próbáltam helyrehozni az elmúlt két hónapot. Nem, nem lehet. De volt haladás, és ez jó. Egész sok halat adtam. Csak közben minden, ami történik, másodlagos. Mert van itt ez az iszonytató történéssorozat. Van nekem egy valakim, akivel az elmúlt…..
Rájöttem, hogy van nekem ez az én privát ventilálóhelyem, ide írhatom a bármit. Hát most bármi van.Ahogy ezt itt írom, a kolléga öles léptekkel járja be a szobát. Hatvanadszor. És telefonál közben. Meg engem kerget a falra fel, de minimum a hátamon állítja a szőrt…..
Még mielőtt elsüllyedne Flame jobbra-balra. De rég volt ilyen. Azóta már nem is így hívják, fogadjunk. Öreggeek vagyok én. Nem mondom, hogy vágytam rá. Ventilál. Egyébként meg nyertem egy csomót az éjszaka. Megint cash-t tolok, nem érzem a versenyeket. A cash kiszámíthatóbb.…..
Bizony, június már elmúlt, egyre rövidebbek a nappalok, libling stunt azt elégelte meg, hogy amikor sötétedés után megy haza, szinte mindenki úgy áll előtte akár percekig, hogy nyomja a fékpedált, kiégetve a mögötte várakozó retináját a sötétben jól kitágult pupillákon…..
lilbigstunt 2008.09.21 19:06:59
Nna. Én vagyok a beteg postíró.
(lilbig, nem libling, habár igen jót röhögtem rajta.)

Tyű, azannya. Köszönöm, annak is, aki egyetért, meg annak is, aki nem.
Azért majd még a holnapi (=nem vasárnapi) kommentekre is kíváncsi leszek.
10 10 10
Persze akinek nem inge...


Silent, külön köszönöm a kiváló illusztrációt.


A teljesség igénye nélkül néhány dolog, ami eszembe jut, de persze tisztában vagyok vele, hogy nem fogjuk meggyőzni egymást.


Vízszintes/nem vízszintes út, elgurul? Persze. De nem is írtam olyat, hogy szállj le a fékről, aztán hagyd gurulni. Félig se olvastad, egyes.


Kispirosnál, pláne ha első vagyok, én is szoktam a féken állni. Bizony. És akkor max. fél percig én vakítom a mögöttem állót.
Ilyenkor nagyjából akkor teszem egyesbe, amikor villogni kezd a gyalogátkelő zöldje. Így aztán rendszerint nem tartok fel senkit, aki mögöttem áll.


Ne nézzek bele? Hehe, köszi. Ügyes. Hogy ez eddig nem jutott eszembe...


Ráfutás? Miről beszélünk?
A nyakamat teszem rá, hogy bárki, aki a pirosnál vár, csak minimális erővel nyomja a féket, mondjuk pont annyira, hogy el ne guruljon a kocsi. Tegye fel a kezét, aki tövig nyomja.
A reakcióidő persze jelentősen rövidül a már féken lévő láb miatt, ezt aláírom.
De az egész ráfutásos téma nem típusos eset. Ha már nyolcan állnak mögötted, viszonylag kevés az esélye, hogy rád futnak. Hacsak nem az egyesbentartós-kuplungonállósok közül valaki, aki épp elaludt, lecsúszott a lába a kuplungról, vagy ilyesmi.


Automata? Annyira sejtettem, hogy majd ezzel jönnek a féligolvasósok.
Nem kell P-be, elég N-be. Plusz kézifék.
Rendszeresen vezetek automata és kézi váltós autót is, nekem egyikben se megerőltetés, de ti tudjátok.
Azreel kommentje tökéletes válasz: "Lusta vagyok üresbe tenni."
Erről van szó, pontosan erről. A lustaságról.


Kiszállni, leüvölteni, megverni... Ha neked ennyi jött le a postból, ahhoz külön gratulálok.
Nem szálltam ki, nem üvöltöttem, nem vertem meg. De gondolni csak szabad rá... :)
Egyébként meg biztos mindenkinek van olyan ismerőse, akinek van olyan ismerőse, akinek ennél kevesebbért törték be az ablakát, ennél kevesebbért üvöltött vele valami kigyúrtkopaszaudis.


Mindenesetre aki szerint beteg vagyok, az küldje el a jövő heti útitervét, plíz. Mert én akkor másfelé megyek. Csupa konfliktuskerülésből.


A postból lemaradt az aláírás, pedig talán van jelentősége. Nem baj, most én ideírom még egyszer, egyik-másik kommentre ez is válasz:


Üdv,

A kopasz barom a szürke Jeepből
(aki igyekszik vigyázni a biciklisekre, és ahol csak lehet, félrehúzódik kissé, hogy hegyen hely a motorosoknak)
lil' big stunt Azannya 2008.09.21 17:07:09
Kikerült a cuccom az autózzra, éljen.Kaptam hideget-meleget. Éljen.Majdnem felhúztam magam. Aztán rájöttem, hogy... min is, miért is?Most még gondolkodom egy kicsit. Meg még írni is fogok...
lil' big stunt Being, the Shielded 2008.09.19 18:18:38
Hoasztamindenit.Ha az ember multinál dolgozik, bizony előfordul, hogy olyasmi indul belülről, ami aztán majd jól körbejárja a netet, lehetőleg többször.Hát ma egy ilyennel találkoztam. Aztán majd a jövő héten körbejárja. Jó lesz. Fogtok röhögni.Azért se árulok el…..
lil' big stunt Írtam 2008.09.19 16:26:00
Az autózzra.Kikerülhetne, kíváncsi vagyok, mit gondolnak mások ugyanerről.Napersze valszleg több hetes a backlog ott is, amennyi marhaság történik az utakon.Szóval nem nagyon reménykedem a mában, meg a holnapban se. Egyébként meg... végülis azzal, hogy leírtam, a ventillálás már…..
lil' big stunt Na 2008.09.19 16:11:05
Kezdődiiiiiiiiiiiik.Inkább ideköltözöm. Jobban tetszik.Ill. majd meglátjuk.És mert önző is vagyok, jól kirakom az ekszprekszes dobozt egyből.Kérek ájpodot...