Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kia_kiraly

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergely nem naív, viszont kitartó. 90 Ft-ért is visszamegy a kúthoz és megnézeti a biztonsági kamera felvételét, ahol szerinte tisztán látszik: a pénztáros a vásárlás után kidobta a blokkot és kevesebbet adott vissza. Rég nem olvastam nálad benzinkúti story-t, remélem nem…..
kia_kiraly 2008.09.19 07:06:09
Miért lenne kockázatos ha lenyúlják? Éppen ellenkezőleg, nem tudtam hol hagytam el, azt sem mikor fizettem vele utoljára.
Nem szabad általánosítani, kíváncsi lennék arra, hogy a Gergely mióta jár erre a kútra és volt-e már problémája, amit az kút vezetője/nagy főnök felé jelzett.
Én szinte mindig több dolgot veszek (telefontöltés, autópálymatrcia, üdítő, cigi, újság) és én mindig kapok blokkot is - soha nem kellett kérnem -, az a kijelentés kérj nyugtát - szerintem nem helyénvaló és a törvényt nem ismeri jól nem kérni kell, adják. Röviden: a nyugtaadás kötelező és bizonyított tény, vissza lehet a pénztárgépben keresni a vásárlásokat. Nem lehet a blokkokat gyűjtögetni, mert az a nyugtaadás ismétlésére adhat okot,tehát ezért dobta ki szerintem. Jogosan.
Lehet hogy nem volt jó napja vagy épp még nem ebédelt! Fölösleges ilyen cikkeket irogatni, mert ahogy a cikk szól törvénytsért, és mindenki mindig mindenről mást gondol. Ezért nem egyformák az emberek. Biztosan jó dolog is történt Vele ott, mert a jó dolgokat le sem írják soha az emberek. Ilyen cikkekkre sokan már fel sem figyelnek.
Igazad van mindenkinek lehet rossz napja, de aki dolgozik az hibázhat is és elég durva hogy ilyenkor csak a szándákosság merül fel. Legyetek nyugodtak, ne azért problémázzatok hogy blogokra lehessen írni és ezzel pénzt keresni. Különben pénztártól való távozás után ....... - mindenki ismeri a végét:)