Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sickboy

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üljünk le egymás mellé, mint egy nagy család és nézzük meg a MÁV 2008-as tisztavatójára készült montázsfilmjét. Jobban nem is lehetne gurítani a hétfőt, pláne hogy már kedd van. Na majd ezek a rendes emberek szó nélkül visszavezetnek bennünket a tisztességes…..
Sickboy Mondj fel ha bírsz. 2008.06.19 12:46:00
A minap mondtam fel az egyik általam nevezni meg nem kívánt állami cégnél. ( Mentők ). Gondoltam -már megint eléggé naivan-, hogy aláírok egy-két papírt kézrázás, további szép napokat, és viszlát. Na nem. Azért az „állami cég faktor” dolgozik. Kér és fél óra…..
Sickboy Szomorú Nemzet Sarjai 2008.05.24 14:06:00
Annak idején Árpád apánk a Vereckei hágónál széttekintett és úgy döntött jó lesz itt a magyar népnek. Később kiderült, hogy a Kárpát medence az ellenségtől való védelmen kívül kitűnő felvonulási terület a környező nagyhatalmak számára. Szerintem amikor rádöbbent…..
Sickboy Castro Kubája 2008.05.24 13:58:00
„La historia me absolvera” „A történelem fel fog menteni”   Kuba. Ott van az a Mexikói öbölben. Meg kommunizmus. Meg szivar, meg Che Gevara. Na ennyit tudunk nagyjából Kubáról. Jah, meg hogy Fidel Castro ott a gonosz diktátor. Nos Castro már nem…..
w Szabadság! 2007.04.04 06:00:00
Ha nem lett volna rendszerváltás, ha nem lett volna Gorbacsov, akkor ma nagy ünnep lenne: a felszabadulásé. Április négyről szóljon az ének, csilingelnék az úttörők vidáman. A Parlament előtt díszszemlén vonulna el mind a tizenöt tankunk. Hazánkba látogatna az SZKP első…..
Sickboy 2007.04.04 07:43:58
Óóóó, ápr. 4. Ez bizony nagy dillema. Szerintem sokkal súlyosabb, mint, h. Nagy Imre jókor volt-e jó helyen, meg hogy Petőfi valóban csak egy skiofrén beteg kis köcsög volt-e.
Azért bonyolultabb, mert míg én úgy gondolok, erre a dátumra, h. ezen a napon verték le az utolsó fasiszta fegyverest kicsiny hazánkban, addíg az áll-árpádsávos (hiszen az Árpádház lobogója piros-ezüst, a Szálasi féle piros-fehér. De ez a téma már szarrá van rágva) nagymagyarországos pólós, turulos kulcstartós szavazópolgártársainknak a nagy remény szertefoszlásának időpontja.
Az biztos, h. a komik uralma alatt nem volt olyan igazi "pisz-end-láv" élmény élni. Én sajnos nem tudhatom. Azokban az időkben a Caucescu rendszer szeretetét élveztem. Ami szintén nem az az idili gondolatsor volt amitől az embernek álmában feláll a fallosza. DE MÉG MINDIG SOKKAL JOBB VOLT MINT A NÉPI SZOCIALISÁK ALATT LEHETETT.
És ha nem jöttek volna be a ruszkik? Akkor mi lett volna? Semmi.
Nem azért vagyunk szopóágon, mert ver minket az Isten (meg a szcientológus egyház), hanem azért mert olyan igazi, mélyről fakadóan és őszintén gyökerek vagyunk. Az utóbbi igőkben minden egyes derék lépést minimum 3, de imnkább 4 bal (akarom mondani rossz) lépés követ.
Az a szerencse, hogy ha az embernek van ankkora tolerancia szintje, hogy az idiotizmis ezen magas fokon való művelését szatíra ként fogja fel, lehet rajta elég sokat röhögni. Én ezért szeretek itt élni :)
Sickboy Mission Acomplished 2007.02.26 09:34:12
Véget ért az MSZP tisztújító kongresszusa. Mindenki nagy meglepetésére bejött a pappírforma. Debreczeni József írta még januárban, hogy a politika nem olyan mint egy színdarab ahol meg lehet mondani előre mi fog történni, hanem inkább hasonlít egy sporteseményhez. Előre a…..
Kövér kolléga kezdi magát visszaverekedni a köztudatba. Hiszen régen nagy népszerűségnek örvendett a gyümölcsös párt szavazótáborának radikálisabb szegletében. Aztán egy kicsit megújt (megbújtatták) a narancs árnyékosabb oldalán. Jöttek helyette más megmondó emberek.…..
Megkezem a büntetést. Azzal a tudattal, hogy én sem vagyok tökéletes. Sőt... Véleményem ugyanúgy befolyásolható, mint bárkié, információim könnyen lehetnek tévesek, vagy hiányosak. Valószínűleg fogok egekbe szóló majomságokat írni, éppen ezért szívesen fogadom a…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..