Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LonsdaleMan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..
LonsdaleMan 2008.11.26 14:09:10
Ezen a héten kedden ünnepeltük Marcival a vasárnapi névnapomat. Az ünnepléshez persze csak egy-egy gyrosra volt szükségünk fejenként. A 7. óránk után szedtük a sátorfánkat és elsiettünk a Blahára. Tíz perces kutatómunka után rá is találtunk a két gyrososra amelyből a bal…..
Igen, mi is láttuk, amikor Kapócs Zsóka tegnap este megzavarta az időjárás-jelentést, átbukdácsolt az operatőrökön és a pirosan villogó figyelmeztetés ellenére egészen a virtuális Celsiusokig menetelt, hogy megkérdezze, merre is van az XXL stúdiója. Igen, mi is láttuk, hogy a…..
Most jól megkapta a puhapöcsű Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, örvendetesen megalázta őket a Fővárosi Bíróság, illetve a Füstirtók Egyesülete, ami Félix Péter egykori HVG-s újságíró civil akciócsoportja. A sztori lényege, hogy a Füstirtók lelepleztek egy nagyszabású,…..
LonsdaleMan 2008.10.15 12:41:52
Megállt az idő a Fehérvári úton: Henriett bement a csomagjáért, és ott találta magát, ahol a párttikár szakad. Az illetékes dolgozó a délután hatos zárás előtt egy órával egyszerűen hazament, csomagot átvenni nem lehetett. Dühítő államimonopólium-horror…..
A számlatartozás 48-szorosát számította föl adminisztrációs költségnek a szemétszállító cég, ezzel felállítva a pofátlansági rekordot. De ha valaki mégis nagyobb szorzóról tud, írja meg nekünk nyomban. Mellékelem nektek azt a számlát, amit a szemétszállítással…..
Tékozló Homár Zaklat "a bankom" 2008.09.25 11:38:00
Egészen elképesztő, orwelli figurák dolgozhatnak a Raiffeisen egyik fiókjában, ha hihetünk g. élménybeszámolójának. A bőrkabátos tartótisztek unatkozó alkalmazottak azzal szórakoznak, hogy halálra terrorizálják telefonon, smsben, újabban pedig családtagjai basztatásával,…..