Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hibeka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ibrahimovic és a svéd fogyatékosválogatott Amikor Gripenek húznak el hatvanmillióért a becslések szerint pár száz millióért meghívott Chelsea-vel játszott gálameccsel átadott, 13 milliárdba kerülő új Fradi-stadion fölött; amikor százmilliárdra becsülik az új…..
hibeka 2014.08.15 10:51:36
@jm padilla: Bár mikor megeshet veled is,bár mikor lehetsz Te is fogyatékos!!!
hibeka 2014.08.15 10:49:05
@Robinzon Kurzor: Mi köze van ennek Gyurcsányhoz?
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
Csodálkozom, hogy ház(tartás)i istennőnk még nem tette közkinccsé ezt a remekművet. A forrás Frank Júlia A négy alapíz szakácskönyve - Savanyú (Éléstár), de a sok recept között igaziból nem vettem észre, amíg nemisbéka fel nem hívta rá a figyelmemet. Aktualitását az adja,…..
Tegnap délben szerver meghibásodás történt az Indamail szerverparkjában. Az egyik kiszolgáló szerverünk üzemzavart jelzett, és biztonsági mentés után leállt. A probléma néhány felhasználónkat sajnos közvetlenül is érinti: az ezen a szerveren tárolt postafiókok tulajdonosai…..
hibeka 2009.01.09 09:16:50
@support.inda.hu: Köszönöm a válaszodat!Valóban,az októberben írott levelemre válaszoltál.De hidd el,hogy ezen a héten,nem azeretnék valótlan dolgot állítani-mert 100%-ig nem emlékszem-de kb ez a 4-5.levelem.Ezek szerint nem érkeztek meg hozzád.Igaz,a meg nem kapott levelek egy része már nem aktuális,azért még várom őket.