Regisztráció Blogot indítok
Adatok
536939

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Káromkodni támadt kedvem 2011.07.05 10:24:00
Miért jó a Fülöp-szigeteken lakni? Az átlaghőmérséklet 26,6 fok, igaz, gyakran szarrá ázhatsz monszunidőszakban. A csajokon túl azonban még egy jó érvet azonban biztosan tudok: a motoros-robogós kultúra olyan mértékben fejlettebb a mienknél, és annyira a közlekedés részei a…..
Szombat délután lőttük a Békés megyei online publicisztikáját ami Lázár János tahó twitteréről értekezik. A jeles Publiciszta csupán azt nem veszi figyelembe, ezt a twittert nem Lázár vezeti, sőt még utólagos figyelmeztetés után se kap észbe, ez egy kamu profil. Először nem…..
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
A fehér és az ezüst problémás. Már a színek bejelentésének napján nyilvánvaló volt, hogy gond lesz, az első futamon kiderült, az ezüst elmosódik, menet közben láthatatlan. "A jelöléseket felülvizsgáljuk, különösen az ezüstöt és a fehéret. A sárga rendben volt, de…..
Egy február közepi estén, kicsit hosszúra nyúlt bentlét után elindultam haza a szerkesztőségből. Hullafáradt voltam, maradt még otthonra is meló, vágytam valami jó hírre. Felhívtam hát Csabit, aki a Ponton-Mercimet alakítja már szeptember óta – hátha van valami…..
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
A Doktor House hetedik évadának 13. epizódja ezzel a Ponyvaregény-főhajtással indult. ..
Szóval az úgy történt, hogy éppen a Fenyőgyöngyén fotóztam az új Navarát – nyugodt, csendes környék, pár kóbor kutyán és turistán kívül senki nem jár arra hét közben – mikor csörgött a telefonom. Lövésem sem volt, ki kereshet, odabentről biztosan senki, hiszen…..
536939 2010.05.10 18:55:11
Na most, hogy rendeződtek a dolgok van valamennyi időm a kis blogommal foglalkozni. Természetesen jobb lett volna, ha frissiben minden egyes dologról tudok írni, ám ez a rettentő hajtás miatt lehetetlen volt. Szóval megpróbálom felidézni az elmúlt majdnem két hónap minden fontos…..
Most, hogy sikeresen megalkudtunk és ma aláírtam az adásvételi szerződést az öröm mellett szokatlan érzéseim vannak. Életem első házát vettem meg. Sokat laktam már albérletben, költöztem jó sokszor. De ez most az én házam.Ezt egy életre választottam. Itt fogom élni…..
Tegnap a földkerekség általam ismert legjobb kőművesével és egy jóbarátommal kimentünk a kiszemelt tanyára, hogy megnézzék, nem tévedtem-e az állapotfelméréskor. Tibi, a kőműves egy profi alaposságával, szekrény alá mászva, mindent megtapogatva, megszagolgatva rábólintott.…..
Az egész tanya ötlet onnan indult, hogy elegem lett az albérletből. A szülői házat már rég elhagytam, sok helyen laktam már, de mindig albérletben. Itt az ideje, hogy saját otthonom legyen. Egy állandó.Most talán állok úgy, hogy saját házat vegyek. Meg különben is, mire várjak?…..