Regisztráció Blogot indítok
Adatok
office

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címválasztás néha annyiban nem konzekvens, hogy már nekem is feltűnt: látszólag minden második posztban csúnyáz valamit a robogóblog. Pedig nem is ez a szándék, korábban mindig ezt dobta a gép. Viszont a mai Vespát elég nehéz lesz leszólni, mert ez a robogó arra…..
office 2011.08.16 20:54:02
@Caldera75: Van egy eladó Giornom fekete fehér színben :) ha érdekel írj - loadmaxx@gmail.com
Miután néhány héttel ezelőtt kihirdették a jelöltek listáját, tegnap este a Millenáris Teátrumban tartott gálaesten átadták az idei Fonogram-díjakat. A szakmai zsűri tizenhét hazai, valamint öt külföldi kategóriában ítélte oda az elismeréseket. Díjat kapott többek között…..
office 2011.03.03 12:22:26
@kapiksz:
Ne érts félre, nem azt mondtam, hogy a mobilmania szar, mert lehet, hogy nem az, ez szubjektív, nekem speciel érdektelen...
De a '80-as évek kövületeit jutalmazni, nekem nem előremutató, bár lehet, hogy ez nem is cél.
Lehet a grammy-t, meg a BMA is cinkelni, hogy milyen, de ott legalább a szándékot látod az új keresésére. Ezzel szemben a fonogram egy NDK esztrádműsor szintjén ünnepeltetné az avitt dolgokat.
Amit a compact disco díjazása alatt csináltak, az pedig maga a szánalom.
Sokkal érdekesebb lett volna, ha az afterpartyt adták volna...
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
office 2010.08.03 15:02:48
@Rühellem a smiley-kat: Már elnézést, de vidékre ne küldjed, van belőlük elég csak azok nem tudnak még írni, s így kommentelni, de ha leküldöd, akkor megtanítja őket írni, s akkor lesz nemulass...
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
Vona ott támadja a Fideszt, ahol az a legjobban fáj: mert az elmúlt két évtizedben a Fidesz valóban része lett a magyar posztkommunista valóságnak.  (Fotó: fidesz.hu) Vona Gábor tollat ragadott és levelet írt Orbán Viktornak. A levél apropója a támadássorozat, amit a Fidesz…..
office 2010.03.08 11:51:30
@Ludas Matyi Online:

Szerény véleményem az, hogy a 20-25 % lesz 2014-ben 40-43 is. Nem azért mert jobbak lesznek, hanem mert nincs igazi választási kultúra az országban, illetve, mert sok olyan van-volt-lesz, aki képtelen más alternatívát választani a "piacról", mint a maszopot.
Engem a hideg ráz viktortól, mert avitt, mint gyurcsány, vonától, mert idióta, mint csurka/torgyán. Akkor találjon alternatívát az ember... Nem attól leszel bátor, ha kimondod azt amit a legkönnyebb kimondani: nem jól mennek a dolgok, hanem akkor, ha meg tudod mutatni, hogyan legyen jobb.
Komolyan gondolja itt valaki, hogy ha jól megbüntetjük a rendszerváltás nyerteseit/haszonélvezőit, akkor jobb lesz???
Nos nem Barátaim/Polgárok, csak akkor ha mi teszünk magunkért. Kettő vállalkozást üzemeltetek, nem kaptam segítséget senkitől, senki sem mondta meg mit csináljak, érintett minden adó és egyéb teher növelése és akkor mi van? Adó lesz, teher lesz, a fiaim meg kaját kérnek. Úgyhogy teszem a dolgomat.
Messiást várnak "azemberek" de csak egy új majmot kapnak, de ez így van jól, ha azt gondolják, hogy az oldja meg a problémákat, ha jól leváltják azokat, akire 1994 óta mindig a legtöbben szavaztak (HVG), és akiket Ők választottak meg négy éve. 2014. áprilisában meg majd újra a szocik győznek.
Ja igen: üzleteltem már szocikkal és fityeszessel is, nincs számottevő különbség: nem fizetnek határidőre. Ugyanúgy, mint mindenki más ebben az országban. Csak török partnereim tudják, hogy mi az a "fizetési határidő". Hol is van a balkán???
B-oldal Klip koppintás 2008.12.16 11:15:00
A zenei koppintások cikkünk juttatta eszembe, hogy olyan is van, hogy klip-koppintás. Szokták rám mondani, hogy minden témára van egy kvínes linkem, gondoljátok, hogy most nincs?! Gondoltam egy merészet, mert a Queen "Breakthru" és a Bikini "Ki visz haza" klipje tűnik…..
töltsé le! leTÖLTENIVALÓ 2008.10.29 09:48:00
töltsé le! Indulás 2008.10.27 13:25:00
2008.december 4-én csütörtökön éjszaka lesz egy kis koncert.Kis koncerten lesz három zenekar.nYusZi !Jeffo's DreamGrabancA három zenekar sok-sok dalát 4-én 16.00-tól letöltheted innen és a www.radiomi.hu oldalról.Ingyen.Mert az neked is jó, nekünk is jó...Minek fizetnél érte,…..