Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabris66

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Üdvösségtan 2008.09.18 06:30:00
Manapság az előrehozott választás akarása meghatározza az emberi minőséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert.…..
gabris66 2008.09.18 12:40:48
Szerintem alapvetően az emberek 90%-a hitből, meggyőződésből stb. politizál. Kivéve magukat a politikusokat. Ők ugyanis "profik", ebből élnek. Ami definíciószerűen azt jelenti, hogy csak egy dolog érdekli őket: a saját bevételük maximalizásálása. Tehát ezért van, hogy a választó nem érti a politikust és fordítva. Más síkon mozognak. A politikus a saját zsebét akarja tömni a választó zsebe terhére.

Ezt ügye nem vallhatja be, tehát hazudik. Sokféle módon lehet hazudni: például hazudok reggeltől estig, vagy csak elhallgatom az igazat és lapulok a fűben. Valóban nehéz megmondani, hogy aki hallgat, lapul jobb lesz-e mint aki hazudik reggeltől estig.

Én úgy látom, hogy aki látványosan, bizonyítottan többször becsapott hagyjon egyszer és mindekorra békén. Nem bízom benne. Ennél messzebb is mehetnék, például jó kérdés, hogy aki meghamisította a költségvetés helyzetét a választások közben azt nem kellene-e a "zérótolerancia" jegyében bűnözőként kezelni? Én békés természetű vagyok, csak annyit gondolok, hogy neki mennie kell!!

A következő kérdés, hogy ki jöjjön helyette? De ami biztos: Ő menjen.

Szakértői kormány alapvető baromság, időhúzás. Baloldal feladata, hogy kitöltve a nekik megszavazott időt mossa ki a szennyest. Ha erre sem alkalmasak - jelenleg erre mutatnak a jelek - akkor új választás kell és össznépi felhatalmazás a következő kormánypártnak/koalíciónak. Ha ez a FIDESZ lesz akkor bennük reménykedhetünk csak. Ezt hívják demokráciának, ez így működik. Alapvetően 4 évente a választás pár hetéig számít a választó szava. Ebben a pár hétben van demokrácia, a maradék 99%-ban pedig maradnak a blogok, fórumok, kocsmák stb. Meg a politikusok zsebének megtöltése a munkánkból kiizzadt adókból.