Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szityu

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy-Britanniába látogatott a pápa, hogy vasárnap boldoggá avassa John Henry Newman bíborost, aki az egyik kedvenc teológusa. Sokan hideg, vagy egyenesen ellenséges fogadtatást vártak, a pápát azonban szívélyesen fogadták a britek. A pápát letartóztatni akaró…..
Sziasztok!Egy kis nyomozásra invitállak titeket, remélem örömötöket lelitek benne. A játékszabályok: alább találtok egy rövid történetet, olvassátok el figyelmesen! A feladat, hogy a szereplőktől kérdezve kitaláljátok, mi történt pontosan, és leleplezzétek a gyilkost. A…..
  Márciusban hirdettük meg a választási tippjátékunk első, áprilisban pedig a második fordulóját. Az első körben így nézett ki a tippek átlaga: Fidesz: 55,51 Jobbik: 17,01 LMP: 5,33 MDF: 3,61 MSZP: 17,89 A valós eredménytől való eltérések négyzetösszegének átlaga:…..
A szereplőhöz tartozó rejtvény:2. kódolt idézet:O"gy"i cáú "ty"go úűeőo, Mcócec ok"ny"gó űú"dz""cs"dcó ycó...
A szereplőhöz tartozó rejtvény:1. Műveltségi kérdés: (ki vagyok én?)-1911. május 27.-én születtem-Egy Tim Burton rövidfilmben szereplőt neveztek el rólam, a film készítésében magam is részt vettem.-Betegségem miatt az eredetileg tervezetthez képest csak kisebb szerepet tudtam…..
A szereplőhöz tartozó rejtvény:1. logikai feladvány: Hány betűből áll a legrövidebb helyes válasz erre a kérdésre?..
Tudnivalók: a kertész néma, csak bólogatással illetve fejrázással tud válaszolni, ezért csak eldöntendő kérdések tehetők fel neki. A válasz mindig ilyen formában fog érkezni: "a kertész bólogat" illetve "a kertész rázza a fejét"A szereplőhöz tartozó…..
B-oldal Legrosszabb klipek EVÖR 2009.11.21 07:56:00
Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is,…..
szityu 2009.11.21 10:18:47
Egyet mondok: Total Eclipse of the Heart www.youtube.com/watch?v=840B27zYfOk
Elemezhetném képkockánként, mennyire gáz, de felülmúlhatatlan módon teszi ezt meg a literal video version www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA .
Sírvaröhögős.
Kommentár nélkül és a folytatásban reménykedve következzék Viplex összeállítása. Csudálatos témakör: a gourmet/gourmand (igen, tudjuk, mi a különbség) és a viszkis után itt egy újabb alkoholos, ismét sommelier-poszt! Borászat, eme nemes hagyomány és tradíció, mint…..
Ettől a fehér tablettától fekete kígyókat fogtok látni. Avagy egy hagyományos iskolai kémiai kísérlet, némiképp felturbózva. A múlt heti adás után felvetődött a fórumban, hogy mi történik, ha egy diák megismétli, amit a suliban - netán a Szertáron (-ban?) - lát. A mostani…..
szityu 2008.11.02 02:11:36
Helló!

A vonatkozó South Park-rész a 2. évad 8. epizódja, itt megtekinthető:
www.southparkstudios.com/guide/208

Szerintem abban higany-tiocianát bomol (jutúb: www.youtube.com/watch?v=dX7xeF-ywxc ), mert a "hivatalos" verzióban az van, de az (1) csúnyán mérgez égés közben, (2) marha nehéz háztartási boltból beszerezni, szóval a te verziód sokkal jobb, köszönet érte :-)

Ez meg durva horror: www.youtube.com/watch?v=yN9pioJWTk0

üdv,
Szityú
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..