Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jnsz88

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a pénzhiány miatt nem lett a Déli pályaudvar "Sztálin-barokk" stílusú épület. Czigler Endre díjnyertes, megvett pályaműve. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
A skywalkos posztom írása közben kezdtem el magamban összegyűjteni Magyarország kilátóit, melyekből egy közel sem teljes válogatást lentebb láthattok-olvashattok. Talán nem annyira látványos, nem annyira félelmetes mint az ötletadó poszt, de én azt gondolom, hogy ezeket is…..
jnsz88 2014.04.24 08:50:09
@zweitakt: A lakihegyi torony építmény, de nem épület.
Sokszor mondjátok, hogy drágák a burgerek, és ugyan kinek van pénze ezt megfizetni. Ezen szeretnénk mi most segíteni, és lámpafényt nyújtani az éjszakában, hogy kövessetek! Lentebb jönnek azok a helyek, ahol maximum egy Mátyás király arcképes igazolványért megkaphatjátok…..
Nem igazán tudom, hogy megy ez, viszont mikor kiutaztam és találkoztam az első gyorsétteremmel, egyből a Burger Blog jutott eszembe! (a post vendégszerzőnk, Nóri tollából származik) Bírom a keleti kajákat, de kíváncsi voltam miben különböznek a mi hamburgerezőink a…..
Világhírű tervezőt és bivalyerős motort vet be a Maserati a Quattroporte széria legújabb modelljéhez. Mit is mondhatnánk: csodálatosan gyönyörű darab! Első ránézésre fel sem tűnik, hogy az ötödik generációs Maserati Quattroporte még 2004-ben jelent meg a piacon. A…..
jnsz88 2012.11.30 10:09:17
@dr. phil. Sün‼ ツ: Egy olyan kép sincs, amin 4 ajtó látszik.
A típus neve pedig quattroporte, ami annyit jelent, hogy a képen látott két ajtót megszorozzuk néggyel, így jön ki az alsó képen látható 8 henger.
// Csodával határos módon sértetlenül megúszta a baleset az az orosz kamionsofőr, aki nekicsapódott az előtte haladó kamionnak, majd az üközéstől szétroncsolódott jármű szélvédőjén keresztül tulajdonképpen kilépett az autóból. Az esetet a teherautó mögött…..
  A világ leghülyébb, vagy legalábbis legmókásabban félreértelmezhető síjelzéseit gyűjtötte össze az Eternalsnow blog. Íme egy rövid ízelítő, a többi pedig az eredeti posztban...
  "A villa fő ékessége a 106 m2-es, ólomüveg ablakokkal díszített 7 m magas nappali, a trójai háborút megjelenítő freskókkal, a Mátyás palotájából származó kövekkel, kovácsolt vasakkal díszítve, egy hatalmas kandallóval és egy gyönyörű épített…..
Az Oscar-díjas animációs rendezőnek megtetszett az Igaz Dóra által jegyzett Réka meséi című könyvsorozat, ami egyszerűen és közérthetően magyarázza el a gyerekeknek, hogy mi történik velük, ha betegek lesznek. Rófusz Ferenc ezért Miskédi Andrea animátor közreműködésével…..
Szűk egy éve derült ki, hogy a gazdasági válság ellenére két és fél milliárd forintot szán a magyar állam a sanghaji expo magyar pavilonjára. A pályázatot akkor -a két másik jelentkező kizárása után- Dégen István cége nyerte. Dégen az átkosban remek kapcsolatokat…..
jnsz88 2010.05.10 09:15:58
csox Metro, ami JÁR 2010.01.12 23:39:00
És ha minden megbénult (és az űrhajók is ormótlanok), kell egy... taxi. Izé, Metro. (Vagy citrom ízű banán.) Van még olyan, aki emléxik a Metró-szeletre? A tesóm a nagy BKV-sztrájk közepén bukkant rá Pesten a Ferenciek terén egy Matchban. Mindig nehéz az ilyen retrocsokikkal…..
jnsz88 2010.01.13 10:30:18
@városjáró: Nekem is a Bea csoki volt az egyik kedvencem, ő még eddig nem jött elő a retro divatban.
Amire még szívesen emlékszem, azok a Budafoki úton gyártott kekszek: hosszú papírdobozban voltak, téglalap alakúak, félig csokiba mártva, vagy két kókuszos keksz között csoki töltelékkel. A papírdoboz alján meg valami figura volt, amit ki lehetett vágni. Sajnos a nevükre nem emlékszem.
  Új bemutatók: Senki nem gondolta volna mikor James Cameron elkészítette a Piranha második részét, hogy egykor majd hatalmas összegeket vágnak hozzá a stúdiók, csak azért, hogy a rendező megvalósítsa álmait. Aztán jöttek szépen sorjában a filmek, amelyek többsége szép…..
jnsz88 2009.12.21 09:28:08
@Gery.Greyhound: Több helyen olvastam, hogy interneten csak a jegyek egy kisebb részét lehet megvenni. Ha elmész a moziba, a pénztárnál tudsz venni, nem csak az első sorba.
Az utolsó részhez érkeztünk, azaz elméletileg most minden kiderül. Ehhez viszont a flashback szerint 16 évvel ezelőttre kell visszamennünk, ott rejlik majd a probléma gyökere. KicsiAbby és KicsiHenry (casting: epic fail) vidám játékának Dunnék, a nevelőszülők érkezése vet…..
Nem akarok demagógabbnak látszani a szükségesnél, de abban talán az olvasók túlnyomó többsége egyetért, hogy egy önkormányzat kertvárosi övezetben csak és kizárólag amiatt jelölhet ki fizetős parkolási övezetet, hogy valaki ebből pénzt lophasson. A II. kerületi…..
Élelmes vállalkozóknak már most érdemes levédeni a Trianon Kabarészínpad, a Hirosima Mulató és az Auschwitz Vidámpark ötletét, mert ha egy tömegkatasztrófát idéző élménypark jó üzlet lehet, akkor ezek is befuthatnak. Először komolyan azt hittem, hogy hülyülnek a hg.hu-sok,…..
Legvadabb rémálmaimban sem gondoltam volna, hogy ha lesz egyszer egy blogom, akkor abba német euro-dance együttesek klipjeit fogom posztolni napi rendszerességgel. Na de mit tehetek, ha ide szeretnek járni forgatni. A Groove Coverage Moonlight Shadow-ját (amit bbandi küldött, kösz!)…..
Néhány napja azon töprengtem, miért akarjuk újra feltalálni Budapestet, amikor már eleve itt van. Most - könnyű vasárnapi témaként - egy kicsit azon rágódnék, hogy mi az, ami szerintem megérdemelne egy kis fejlesztést a meglevő látnivalók, érdekességek közül. Persze majd…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..