Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don 166

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Don 166 2011.01.22 19:21:42
@phrascarica: Még annyit elmondanék erről az autóról, hogy ez egy 1490 kg-os autó. Inkább azt mondanám egy sportlimuzin. Ehhez a verdához egy kemény futómű dukál amely segítségével az ember a seggével érzékeli az utat. Ezért is szeretjük, ha nem szeretnénk akkor vennénk egy Citroen C5-öt. Hidd el ezzel ugyan úgy ha nem jobban be lehet venni egy kanyart nagy sebességgel mint bármelyik kategóriatársával. A kormánymű szintén jó, pont ezen viselkedése miatt nem egy agyon szervózott manager limbó hintó szervó. Ennek van visszajelzése, és a kevesebb kormányfordulat is csak káros lenne. Ezt a kormányt fogni kell nem olyan módon ahogy a kislányok a brét fogják, hanem keményen kell markolni, mert a hirtelen gázadáskor ébredő nyomaték kitépi egy kivályúsodott úton a kormányt a kezedből.Speer nincs. A fék pont ugyan ilyen, azt kapod amit nyomsz neki, nem a puhapöcs szervós bólintós fék ez sem. A négydugattyús Brembo fékek nagy jól teszik a dolgukat. Azért megjegyezném annak ellenére hogy kedvelem a BMW-ket, egy 6-os bömösön még mindig kúszófékes nyergek vannak.Ha valaki ezeket a negatívumokat mondta neked az nem autózott eleget, és nem törődött eleget egy ilyen verdával. Szerintem.
Don 166 2011.01.22 19:42:01
@Csikós Zsolt: Gratulálok a verdához ! :-)
Nekem 8 éve van meg, az Alfa Amorén van pár de az enyém volt az első a tagok közül. Évi 65-70 ezret beleverek, de az együtt töltött 8 év után a mai napig szívesen ülök bele. Ez a cuore sportivo érzés. Persze ilyen futásteljesítmény mellett költeni kell rá de ha megkeresi az árát akkor megéri a feeling. Ez egy 2,0 V6 TB. Természetesen volt vele gond de a megtett kilométer alapján lehetett is. A motor egyszerű mint a faék, egy igazi remek, de ez az összes V6-ra értendő. Vannak hozzáértő jó szerelők, bár nem sok de aki ért hozzá abban megbízhatsz. Az Alfa Amorén kaphatsz hozzá segítséget, szívesen adunk jó tanácsokat. Érezzétek jól magatokat a kocsiban, nem bánjátok meg.
Don 166 2011.01.23 10:08:51
@Super aGyuri: Egyszerűen. Sokat kell menni ha olyan a munkád. Írok pár várost, de nem mindet. Szombathely, Győr, Pécs, Orosháza, Nyíregyháza. És ami ezek között van. Ezt futkározom általában, és ebből kettőt hármat leellenőrizve egy napon, még haza is megyek ha nincs kedvem szállodázni. Hamar meg van a napi 5-600 km. Persze nem 8 óra ilyenkor a munkaidőm. Volt nem egyszer 10-12 ezres hónapom is, de hála az égnek az már elmúlt. Sok céges területi képviselő és üzletkötő úgy ver bele a bérelt flottás kocsiba évi 100 ezret hogy észre sem veszi.
Chuck Norris alulmaradt, sajnos kedvenc nevünk, a Colbert híd is kiesett a szitán, de azért még mezei Megyeriként is szeretjük mi az új hidat. Annyira, hogy földi halandók közül ma elsőként sikerült rajta áthajtanunk gépi erőből, méghozzá nem is akármivel. Szolgálati…..