Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balloon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai tervezett 15km-t Szárligetről kezdtük Gerivel és Skulóval és mivel távban nagyjából stimmelt a kedvemért a Körtvélyes csúcsa felé vettük az irányt, hogy az ottani Geoládát is begyűjthessem. Kegyetlen meleg volt, de nem esett rosszul a futás és mire nekiestünk a…..
Maraton Váltó volt Tatán és Tibi beszervezett egy elég erős csapatba, ahol a 4. futó szerepét töltöttem be. Tibi kezdett, majd a lányok folytatták a futást és amikor én következtem már nem is tudtuk pontosan hányadik helyen állunk. Bemelegítésnek futottam szűk 4km-t, amiben…..
Balloon 2009.07.13 11:23:59
@harzol: Nem tudom melyik úton mérték meg, de mindenki a rövidebb úton fut.
Még amugy ahol kiérsz a betonra a tófaroknál ott szokták páran levágni a fák között, de ott a betonon a "hivatalos".

Amugy van átjárás a kerékpár és a futás között. De én is csodálkozom hogy ilyet futottam. Nem mintha nagy idö lenne.
Jó lennél bringán szerintem. :) Úszni tudsz? triatlon? :)
Elsőre értelmetlennek tűnhet kilométerben megadni, hogy mennyit fociztam, de GPS-el a karon mégsem az. Sárszentmihályon voltunk szülinapi evés-ivós-focizós-bulizós napon és ennek keretében fociztunk egy hatalmasat. Mivel a heti szabad programba ez is belefér, így a mai edzés…..
Ettől a délutáni edzéstől eleve tartottam, ráadásul délután rámtört az álmosság, éhesség és a hidegre sem vágytam. Mondhatni a szervezetem tiltakozott minden erővel a 4x2000 ellen, amit mára betervezett Sunka. Persze elindultam és mire Baluhoz értem már egy fokkal jobb volt…..
Nem lettem jobban ma reggelre sem és délután talán még inkább úgy éreztem, hogy utolért a betegség. Köhögök kicsit és náthás is vagyok, de ennek ellenére csak elmentem futni és nem bántam meg. Pár perc után ugyanis kitisztultak a légutak és egész élveztem a futást. Balu…..
Ma nagy csapatos edzés volt. Sunkával és Tibivel találkoztunk Tibiék előtt, majd Gerit is összeszedtük, hogy aztán a városban tegyünk egy jó hangulatú kört. Úgy tűnik Tibit és Gerit ha összereresztjük abból nagy marhulás lesz. Kicsit be is kezdtünk a tempót illetően, majd…..
Mára hegyi futást beszéltünk meg Sunkával és Baluval, ráadásul mivel a Pes-kő tetején lévő Geoládát is be akartuk (vagy csak akartam?) gyűjteni, így kocsival mentünk fel a Panoráma út tetejére. A futás első 5 kilométere még a megszokott mederben ment, rajtam volt a nagy…..