Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentirmay

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is közzétették a brit Restaurant magazin éves toplistáját a világ legjobb éttermeiről. Bár a magyar konyha világhírű, és szakács maestróink számolatlanul hozzák haza az olimpiai aranyérmeket az aszpik szakágban, az első ötvenben egyelőre nem szerepel magyar étterem. De…..
Persze úgy indultam neki, mint a klasszikus Disney-történetek vérbeli rajongója. Azon motyogtam magamban, hogy mennyire szépen is lehet ábrázolni a gonoszt, legyen akár az Hófehérke gonosz mostohája, vagy a legmegátalkodottabb rossz tündér. Itt már nyugodtan képbe kerül persze egy…..
Úgy tűnik a nagyvilág generálásával és Isten kegyeletével az életem új lapot nyit. Minden forrong és lázad. Lázadnak a mindennapok, lázad a szív, a feltörekvő erő is bugyog. Úgy tűnik, én maradtam magamnak. Végre, letisztultan, kizárólagosan én, és bennem az Isten, hiszen…..
Rácsok mögött nézem a sötétséget. Ezt a megfoghatatlan, örök-misztikus anyagot. A teremtés színét, a teremtés izét. Fák hajladoznak, virágillat úszik, mint könnyű hab a vizet, porozza a levegőt. Házak sziluettjei emlékeztetnek ódon mesékre, és tudom, az alkotás ideje jött…..