Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masterboy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár tanács arra, hogyan lendülj át a mélyponton. Az ember lelkileg olyan mélységeket élhet meg, hogy heteken, hónapokon, éveken keresztül mélyponton van és tudja, ez már nem egy egyszerű rosszkedv, amit kialszik másnapra. Amikor egyszerűen nem tud felülemelkedni a…..
masterboy 2014.01.18 19:37:17
@AutosVilli:
Kiraly vagy,ismeros a szitu! : )
Attila egy érdekes közlekedési anomáliára hívta fel a figyelmünket, ami tényleg megmagyarázhatatlan: Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy ha az autósoknak (akik jórészt csak magukért felelnek) kötelező a biztonsági öv használata, akkor az autóbusz-vezetőknek (akik…..
masterboy 2014.01.10 02:36:00
@kacaj hangosan: ugyvan!Egyebkent a poszt-tolo arrol elfelejt szolni hogy a troli vezetok es a villamosvezetok na meg a HEV motorvezetok aztan meg a mozdonyvezetok sincsenek bekotve...hova jut igy a vilag...
Na jó, azért egy fokkal jobb, mint amikor útburkolati jeleket festettek a kutyagumira, de azért ez se rossz. A Belváros Budapest bloggere végigfotózta a Lánchíd matricáit, aztán egyszer csak szembejöttek ezek. Oké, hogy nem sokára felújítják az egész hidat (melynek…..
masterboy 2013.12.02 18:14:19
@Tomi from Space: Igen,valoban ez a legfontosabb...gyertyatartokat osszetorni kiemelt buncselekmeny magyarorszagon...ez a hanuka egyebkent olyan mint a hanuta?
hehehe
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
A húsvéti szar időt kihasználva a blog szerkesztősége úgy döntött, hogy levágja magát a Balatonhoz, mert ott legalább a kertben lehet szenvedni a felhők miatt, nem pedig egy lakásban, mint amúgy tennénk. Meg amúgy is, néha kell egy kis szünet, nem lehet állandóan a neten itt…..
masterboy 2012.04.14 03:26:08
@hagyma: helyenkent olyan hulyesegeket irsz,hogy all a szor a hatamon...az USA rohadt nagy,nem csak allamonkent,hanem azon belul is megyenkent valtozik a szesz torveny...ha en vasarnap reggel 7-kor sort akarok venni,akkor megtehetem a benzinkuton...van ilyen is...ez Florida.
Amikor a rendor megallit,megkerdi fogyasztottal-e alkoholt...ha igen,akkor bevalljuk,mert az amerikai rendornek nem hazudunk,ez a torveny!(ha megis hazudnal,az esetleges birosagi eljaras soran felhasznaljak ellened,azaz ugy indulsz hogy hiteltelen vagy)Azutan majd o eldonti hogy tovabbenged,vagy bevisz...ha ugy dont hogy neked sok volt az az egy sor is,akkor majd a biro eldonti hogy mi lesz a buntetesed...es a rendornek fog hinni,nem neked...ha meg a sorosuveget is megtalalja az utasterben,akkor jobb ha abban a percben hivod az ugyvededet...(utasterben nem lehet ures,vagy megbontott szeszesuveg)szoval csak arra hivnam fel a figyelmedet,hogy legyszi ne kormoljal mar ide ennyi baromsagot!Koszi!
Valószínűleg csak unatkozott a biztonsági őr és nem egy 90-es évekbeli időutazó térítette el Ádámot a győri Sparból, amiért fejhallgató volt nála:Eléggé furcsa dolgot tapasztaltam a győri Interspar üzletben. A minap szerettem volna bemenni a barátnőmmel üdítőt vásárolni,…..
masterboy 2011.06.26 16:45:01
@tildy:): ez legyen eleted legnagyobb problemaja... : )
Blez nem nagyon spórolt a karakterekkel, úgyhogy nem is olyan nagy baj, hogy így az általános munkaidő vége környékén tettem ki a levelét, legalább miattam nem termeltek kevesebb GDP-t. A történet egy megkérdőjelezhető rendőri döntésről szól, amivel még a saját kollégája…..
masterboy 2011.01.21 02:26:26
@hagyma:
"nalunk nem neznek semmit, csak a jogsit es a "forgalmit", hacsak lathatoan nincs alami gaz a kocsival "
Akkor kicsit pontosabban....jogositvany,biztositas es regisztracio.
Azt is elarulhattad volna,hogy itt barmikor hasznalhatod a kodlampat,ezert nem fog megallitani a zsaru.Sajnos... : )
 Még ha ők direkt erre is kérnek, akkor se! Akkor főleg ne! Az itt leírtak talán másokat legyintésre késztethetnek, hiszen semmi olyat nem fogok mondani ami a durvább kategóriába tartozna: A szóban forgó cégnél nem fenyegettek meg, nem aláztak meg, még csak szexuálisan sem…..
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
Az alábbi beírást, bár próbáltam felkutatni, nem sikerült beszerezni a tulajdonosától, így kénytelenek lesztek elhinni, egy 8.-os lány kapta az egyik kémiatanártól a suliban, és további hozzáfűznivalót nem is igényel. "Tisztelt Szülők! Lányuk az utcasarkon egy szál…..
masterboy 2010.03.12 22:23:58
@Nicholas Flamel:
"mondjuk arról lehetne nyitni egy vitát, hogy a tanárnak mi köze van ahhoz, ki mit csinál az utcasarkon az iskolán kívül. "
Na ja.Emlekszem,1987-ben egy idosebb rendor levert egy nyakast a 15 eves haveromnak,mert cigizett az utcan.Csak ugy,nevelesi celzattal.Mas vilag volt akkor,nem mondom hogy jo volt,de ami ma van sokkal rosszabb.Szerintem nagyon gaz hogy egy altalanos iskolas dohanyzik,meg akkor is ha semmi kozom hozza.Kicsit merengj el azon hogyha a gyerkocod 8.-os lesz es dohanyozni fog az utcasarkon.Rendben hogy egy idegen ne feddje meg ezert,de egy tanar igenis cselekedjen.Sot,legyen ez kotelessege!Persze csak szerintem.
Lola és a barátnői leánybúcsúra érkeztek a Nagymező utcai mulatóba, ahol a pincér a maga módján jobban mulattatta őket egy tucat DJ-nél és chippendale-fiúnál. Először bedobta, hogy fejenként 3 ezer forint a minimális fogyasztás az emailben megrendelt asztalnál, aztán,…..
Naiv ügyfél örülhet, hogy nem lőtték tarkón a parkolóban, amiért felbontott két le nem szigetelt púdert. Az anyagi kár jelentős, mintegy 1800 forint, amiből rendőrségi feljelentés is lett. A Homár kíváncsian várja a kártérítési per eredményét, mivel tudomása szerint eddig…..