Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SENKI SE

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interneten ismerkedni szigorúan tilos, szól a szakítósblog immáron kimondott szabálya. Arról mondjuk elfelejtettünk rendelkezni, amikor valaki az ex-szel a szakítás után akar megismerkedni. Ilyet lehet? Egyáltalán hogy van az, hogy az egész világ fent van a társkereső…..
A szakítósblog első szappanoperája befejeződik a mai nappal sajnos, ezúton is köszönjük kedves levélírónknak, illetve mindenkit bátorítunk az ilyen részletes és izgalmas sztorik mageírására. Az Első részben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második…..
Lássuk be, ez az ideális szakítósblogos történet, amiben találunk unalmas kapcsolatot házassággal megmenteni akaró párral, dugni vágyó férfival, aki a belváros tetején pezsgőzik egy idegen csajjal. De már mindenki az öt órakor kezdődő könyvbemutatóra készülődik,…..
Ha a szakítás tanítható lenne, akkor a mai levélírónk minimum óraadó lenne vagy vendégprofesszor, mert ez egyszerre vicces és egyben kegyetlen, bár mit lehet tenni, ha a szerencsétlen hülye nem a szép szóból? Új szabály: hittanon se ismerkedj! Úgy látszik, hogy tinikoromban…..
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
Rendhagyó sorozatba kezdünk itt a szakítóson, ha az olvasó is úgy akarja, akkor minden pénteken közlünk egy folytatást a végeláthatatlan hosszúságú sztorijából. Ilyen sem volt még, most majd lesz, sokfordulós sztori cliffhangerrel a végén.   Sziasztok! Az én történetem…..
Egy elszalasztott nagy szerelem úgy látszik jobban fáj, mint egy rosszul végződő megélt. Vagy nem? Meglátni és megszeretni, Na ez az, ami nem mondható el rólunkJ Életem leghosszabb kapcsolatán (durva fél év) és egy orrcsonttörésen voltam éppen túl 6nappal, mikor egy…..
SENKI SE 2008.09.19 14:09:05
Mostanában sok volt a hosszú ömlengés, úgyhogy jöjjön most egy pofonegyszerű, amiben magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos modell a Maslow-piramis. 1 hete utaztam vidékre busszal, 10 perccel indulás előtt még be szerettem volna jutni a 2betűsbe, amikor odajött…..
Deszkás bölcsész? Ki látott már olyat, hogy valaki egy kordzakóban jár, miközben egyik hóna alatt Az imígyen szóla Zarathustra, a másik alatt meg egy gördeszka? Két félcső között meg Tarkovszkijt elemzi? Na, neeeeeeeee. A videó viszont kötelező, a legjobb klip ever.  A…..
Már látom is lelki szemeim előtt a bulvárújságok címlapján a "Majdnem ölt a Barátok közt stábja" főcímet kacorlord levelét olvasva. Velem is fordul elő ilyen rendszeresen, leginkább Kispesten a Simonyi Zsigmond utcában ami két sávos és egyirányú és persze hogy a…..
SENKI SE 2008.09.18 14:54:31
 Legutóbbi itteni írásomban nem átallottam azt állítani, hogy kéregetőket dolgozni küldeni fasisztoid szemléletre vall, ám meglehetősen kevesen értettek egyet abban, hogy fizikai munkát ajánlani olyanoknak, akikről fene sem tudja, az utcán laknak-e és mióta, és mikor ettek…..
SENKI SE 2008.09.18 14:50:30
Napi betevő: Mi a különbség egy kacsa között? (ismeretlen)   Szolgálati közlemény: Ma 18-kor Half Nelson című film lesz az Odeon-Lloyd moziban. A jegyár 800 Ft. Akinek van kedve, jöjjön! bővebb infó bővebb infó 2 ..
SENKI SE 2008.09.18 00:39:28
Most mit is mondhatnék. Interneten nem ismerkedünk, bla-bla-bla, már én is unom magamat, úgyhogy beszéljünk inkább a lecsóról. Ki szokott a lecsó előtt levest enni? ...és ekkor, ebben a történelmi pillanatban, egy újabb magányos karácsony-szilveszter után, amikor…..
SENKI SE 2008.09.18 00:36:57