Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qsz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Highgate-i napok Husvet elott 2009.04.08 18:40:00
Nagyon durvan besokalltam mostanra a takaritastol. Nem tudom miert pont most, de valahogy nagyon nem megy. Persze most mindent 2x olyan rendesen kell csinlani mint barmikor maskor, mert ugye Husvet kozeleg a sok vendeggel szal az egesz lakasnak csillognia kell. Jobban mint Karacsony elott. :( Szal…..
Megint itt, de nem lehet kihagyni az uj infokat!Mindenek elott eljen Obama beszede!Aztan vacsora fo kerdese: lehtnek-e az afrikai nincstelen, beteg, fiatalon meghalo emberek vallasosak. Teljesen megertheto ugyanis ha nem, mert nincs miert halat adniuk. Nincs semmijuk, soha nem is volt. Sztem nem…..
Mindi utaltam hasznalni az internetet. Valahogy mindig beleuntam. Megneztem az e-mailjeimet, valaszoltam es eppen eleg is volt belole. De mostanaban nagyon rakaptam. Amiota elinteztem, hogy legyen 300 ingyen SMSem rajottem, hogy annyi lehetoseg van korulottunk amirol nem is tudunk, es csak egy kis…..
Highgate-i napok akciok 2008.09.25 17:35:11
Mar parszor vasaroltam Londonban. Mindig egy elmeny volt, mert kiderult hogy akcio van es vmivel olcsobb, vagy kapok vmit ingyen. Kb 5x vasaroltam itt, es 3 akcios szitura emlexem! Az ember szeret igy vasarolni! :D Ma pl vettem egy uj nadragot. A regi szeretett gatyam sajnos vegervenyesen elszakadt,…..
Highgate-i napok Semmi 2008.09.17 15:58:25
Ma nem irok, mert utdom, hogy minden nap tul sokat irok, es az embernek nincs is ideje elolvasni. Szal nem rabolom a draga idotoket!Kosz, hogy ellatogattatok a blogomra! :D..