Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rasztacsubi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semir Osmanagić nem adja fel. Hiába tartja sarlatánnak gyakorlatilag az egész tudományos világ, hiába nem veszi már komolyan senki Bosznia-Hercegovinán és Szarajevón kívül, ő rendületlenül folytatja az „ásatásait”, újra és újra megtalálva Visočika hegyét. Korábban már megjelent egy erről…..
Aki az 50-es évek sci-fi klasszikusait kedveli, olyan nagyon rossz ember már nem lehet, vagy ha mégis, az ízlésével biztos nincs semmi baj. Izing Róbert szereti a korszak B-mozijait, ez már a könyve címét és borítóját látva kiderül. Stimmelnek az óriási hiberbolikus betűk, a…..
Éppen 50 éve, 1961-ben írták alá az ENSZ tagállamai az első egységes nemzetközi kábítószer-egyezményt, amely (bizonyos) drogokat, így például a kannabiszt, a kokaint vagy a heroint tiltólistára helyezett, míg másokat (dohány, alkohol) nem. Az 1961-es egyezmény tehát kultúrsoviniszta és nem…..
Nem tudunk dönteni a rögbi és az amerikai foci közöttRossz éllel (bár ki tudja?) azt szokták mondani, hogy míg a rögbi úriemberek barbár játéka, addig a foci (mármint a felénk is népszerű lábbal rúgott) barbárok úri játéka. Nem tisztünk eldönteni, hogy a megye kettőből az…..
Régen volt szó a homeopátiáról. Pedig az áltudományok, az álorvoslás és az alternatív gyógymódok királya igazán több szót érdemelne. Nemrég jelent meg egy cikk, melynek szerzője Peter Fisher homeopata és amely valami "plauzibilitási elfogultság"-ról beszél. Szinte azonnal válasz is érkezett, Steven…..
Szégyen és gyalázat! A múltkori megtévesztő infografika után a szörnyű valóság a Galluptól, hogy fiataljaink (15-24) Európában utolsó helyen végeztek a füvezők listáján. Magyarul nálunk szívnak a legkevesebben: A felmérésből kiderült, hogy a cseh fiatalok 24 százaléka…..
Pólópokol Júliusi hírlevél 2011.07.12 22:51:00
Na, gyorsan zavarjuk le ezt a nyárközepi hírlevelet, úgysem olvassa senki, mivel mindenki a parton sütteti a valagát. Aki meg mégis olvasná, mert volt olyan hülye, hogy még ebben a kánikulában sem ment el nyaralni, az bizony akkora vesztes, hogy annak meg már tulajdonképpen…..
rasztacsubi 2011.07.13 08:25:50
A gátat 1931-35 között építették a Colorado folyón (Black Canyon), Arizona és Nevada között. 1935-ös befejezésekor a világ „nyolcadik csodájának” tartották, hiszen mérnöki csúcsteljesítmény volt: a 221 méter magas építményhez hatmillió tonna betont használtak fel.…..
Helyszín: SOTE Nagyvárad téri Elméleti Tömb, 1089. Budapest, Nagyvárad tér 4. Magasság: 25 emelet, 88 méter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyobb térképre váltás Bizony, ez Magyarország legmagasabb épülete (ami nem egyenlő Magyarország legmagasabb építményével, a Lakihegyi…..
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Azt adom! Érettségi, egyetem 2011.05.25 07:00:00
Küldte: EndrúBoy..
rasztacsubi 2011.05.25 22:44:00
Fotósaink elkísérték a köztársasági elnököt őszintére sikerült iskolalátogatására, ahol többek között megtudhattuk: popzenét hallgatni nem ganxsta. Az általános iskola Rocksulira keresztelését megünneplendő Schmitt Pál átadta a 2011-es Pro Culturae Orbi díjakat - az…..
rasztacsubi 2011.05.18 14:26:56
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
2009-ben a bolíviai elnök, Evo Morales olyat tett a Kábítószerügyi Bizottság (CND) bécsi magas szintű kormánytalálkozóján, amit sok polgárpukkasztó punk is megirigyelt volna: koka-levelet rágcsált a kamerák kereszttüzében, a kormánydelegáltak előtt. Az elnök ezzel üzent hadat annak az 50 éve…..
rasztacsubi 2011.02.09 23:00:47
Nem kellett sokáig várni, hogy a kormány kimutassa a foga fehérjét drogstratégiailag. A Népszabadság cikke szerint legszívesebben mindenkit börtönbe zárnának, akinek valami köze is van bármilyen droghoz. Jönnek a magánbörtönök, mint Amerikában, vagymi? Nem szeretnénk minden…..
Szinte mindenkiben az a kép él, hogy a snowboardosok fittyet hánynak a veszélyekre és szívesen kockáztatnak, míg a hagyományos síelők - akiket általában eleve idősebbnek képzelünk - a biztonságos megoldásokat választják. Nos bárhogy is van, a Daily Mail cikke szerint síelni…..
Mondják, hogy egy jómódú világfi csak egy hitelkártyát és egy fogkefét visz magával a riviérára, mert az úgy elegáns. Ostobaság. Mert lehet, hogy elegáns, de ki akarja a nyaralást vásárlással kezdeni? És mi van akkor, ha éppen Bakuba vagy Csukcsföldre vet a sors? Kell egy…..
Nem szokom rá a politizálásra, de ez a történet nálam pár pillanatra kiakasztotta a szimpatikusságmérő műszer mutatóját.   A "filozófus-ügy" előzményeit nem ismerő tájékozatlan szerencsések kedvéért, némi visszatekintés: Magyarországon ugye zajlik (egyesek…..
  Welcome to Paradise - fogad a felirat, miután a Kunság Volán klasszikus Ikarusa végigrodeózta a Simontornya-Dádpuszta etapot. (Dádpuszta, nem pedig Dábpuszta, hiába hangzana bármennyire jól, és hiába ragaszkodik ehhez a változathoz annyira a Kultúra.hu tavalyi írása.)…..
rasztacsubi 2009.08.25 21:40:44
@bz249: Azért nem, mert nem hagyják, hogy kultúra fejlődjön hozzá.
Nem tudom mit veszek és mennyit, milyen erős, milyen típus.
Ugyanis van annyi fajta kender mint bor!
Mert a bornak eggyel kevesebb dimenziója van. Van Íze, Szaga és mint kultúrlény be is tudsz rúgni ha akarsz.(de nem biztos hogy a hatásért iszol)
A kendernek Illat&Íz, plusz a hatásai mások fajtánként, fogyasztási módonként (spangliból,pipából,űrsütiből)
Sőt akkor is más a hatása ha korán, időben, túléretten szüretelik.
Máshogy hat ha zene hallgatáshoz, sporthoz vagy szexhez használják.
Tud ilyet bármilyen alkohol?

KULTÚRA a kulcsszó! Megfelelő módon kezelve nem veszélyesebb mint meginni egy kávét.

Dodó: miért lenne probléma? a Probléma abból származik hogy tiltják!

Megtanultunk együtt halni a piával és cigivel akkor miért ne tudnánk együtt élni a marihuánával?