Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AgentOrange811

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, akár Kádár sleppje is kitalálhatta volna ezt a programot, meg ezt az esély dumát, olyan jól hangzanak. Előre a szocializmus, akarom mondani a munka útján! Esélyt a becsületes munkának!Végre rendet teszünk már e területen is, miután az oktatást, közlekedést,…..
Péntek (rendben) lezajlott Kiskunlacházán a megerőszakolt és meggyilkolt és 14 éves Nóri emlékére rendezett fáklyás felvonulás. Az MTI szerint 3000-en, más helyszíni beszámolók szerint 8-10 ezren vették ezen részt. Felesleges a számháborúba belemenni, ha a…..
Rémálom blog Scientology alert 2008.12.01 20:32:00
Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika,…..
Vastagbőr A hónap képe:Motozás 2008.11.28 12:01:00
Új fogalom születik: Gárdasorfal. Annak ellenére , hogy tökéletes békejobbnak tartom a rendőrség részéről ezt az akciót kicsit vigyázhatnának, hogy az ilyen képek ne nagyon kerüljenek nyilvánosságra , a februári rendőrnőpornózik botrány után. A Gárda szokás szerint…..
Holocaust. Trianon. Márianosztra, Recsk, GULÁG. Valahányszor meghallom ezeket, mindig az jut eszembe, hogy már megint zavar valakit az, hogy túl jó kedvem van. Pedig érintett vagyok: ami a család zsidó származású felét illeti, dédfater megjárta Dachaut, majd kétszer is…..