Regisztráció Blogot indítok
Adatok
White Falcon

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
White Falcon 2012.04.05 23:20:52
@Marty45:
"üdv Falcon, láthat valaki két holdat ? "

Üdv:-)
Láthat, a felső légrétegekben most jövő - menő elektomágneses viharokon keresztül a fényszürődés tulajdonképpen produkálhatja a teljes színpalettát.... Példa rá a Szíriusz felvételeim, de 2008 - ban valaki a Szaturnuszt látta így - és szintén ugrálni....
White Falcon 2012.07.14 09:58:27
A NASA által felbocsájtott Napfigyelő műholdak több alkalommal is különböző alakú, ismeretlen eredetű szerkezeteket rögzítettek közvetlenül a Nap közelében...
White Falcon 2012.04.05 19:23:49
Érdekes...komolyan nem tudom ez a görög mennyire hiteles, viszont a Niburu a nap mögött van elbújva állítás esetleg magyarázatot adhat erre a 18 ürhajónak kinéző valamire...

""2. forgatókönyv - Az emberek elcsábítása a Földről Milyen forgatókönyv vár azokra, akik nem a Földanya felemelkedésének az útját járják? George Kavassilas a következő módon magyarázza. A negatív entitásoknak az érdeke az, hogy az agymosott emberi csordákat elzárják és átvigyék egy másik helyre, mielőtt még megszűnik a 3. dimenzió létezése a Földön. A vezető negatív lények pontosan tudják a jövő eseményeinek az eljövetelét és felemelkedés folyamatát a Földön. Kavassilas megemlíti, hogy különböző negatív információk vannak a Föld felemelkedésével kapcsolatban, amelyek nem tájékoztatják eléggé az embereket és illúzióban ringatják őket. Az emberekhez a médiákon keresztül pedig sok spekulatív információ is eljut, mint pl. a világháború kitörése, különböző betegségek elterjesztése, az időjárással való manipuláció, művileg előállított földrengések stb. Ezek a „rémhírek“ nem öltöttek globális méreteket, de nem is fognak, mivel a vezető negatív entitásoknak sincs érdekükben.

Létezik egy forgatókönyv, ami arra készült, hogy minél több embert csábítsanak el a Földről az űrhajóikba, amelyek aztán elviszik őket egy másik helyre ( elő van készítve néhány 3. dimenziós bolygó ), hogy megóvják az eddig működő manipulációs mintát. ( Kavassilas ezeket az űrhajókat taxiknak nevezi, és láthatók lesznek, de az Univerzum magasabb lényei hatalmas fogdáknak hívják őket).

Az egyik bolygó, amelyre az emberek ki lesznek telepítve, az a Mars. Ez a jövendölés saját tapasztalatra támaszkodik, mivel a Marsnak önálló atmoszférája van, s most is a felszíne alatt több, mint 1 millió ember él. ( Ez már egy régebben futó titkos háttérhatalmi terv része, melynek neve Project Genesis - célja a Marsnak az újra betelepítése). Viszont mielőtt az emberek a Marsra jutnának, először a Nibiru bolygót fogják meglátogatni. George Kavassilas szerint a Nibiru egy művileg előállított bolygó, amelynek saját meghajtása van. Jelenleg a Nap mögött van elrejtve, ezért nem látható. Ha eljön az idő, akkor a Nibiru elő fog jönni. Úgy fogjuk látni, mint most a Holdat és ugyanolyan nagynak is. Persze a valóságban a Nibiru a Holdnál nagyobb, csak messzebb lesz és vöröses lesz a színárnyalata. A negatív entitásoknak azonban vannak tartalékban még más evakuációs helyei is. " "

Forrás:
www.facebook.com/notes/kubik-livia/george-kavassilas-j%C3%B6vend%C3%B6l%C3%A9se-avagy-mi-v%C3%A1rhat%C3%B3-2011-%C3%A9s-2013-k%C3%B6z%C3%B6tt/3430353966789
A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén. Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik…..
Legújabb kötetünk alapja az az Indexen 2006 októbere és 2008 augusztusa között megjelent cikksorozat, amelyért a szerző, Bodoky Tamás idén átvehette a Gőbölyös Soma-díjat, a talán legrangosabb magyar oknyomozói elismerést. A gyönyörű kivitelű könyvet a történteket…..
White Falcon 2009.05.16 19:03:05
@sanyoka:
Sanyoka, en meg azt kerdeznem, miert hasznal a rendor ( torvenyellenesen ) taktikai botot, miert ut falkaban nyugdijast es gyereket, ha a munkajat vegzi, akkor is nyilvan vonatkozik ra az aranyossag elve, az viszont nem igazan aranyos, ha 15 rendor ut viperaval es gumidottal egy nyugdijast, vagy francia turistat, vagy egy diaktot - barhogy is vesszuk.
Ez mar nem munkavegzes - hanem koztorvenyes buncselekmeny, amit a rendor kovetett el, - magyarul, csoportosan ( es ez mar bunszovetkezetnek minosul ) elkovetett garazdasag, - nos, ez a rendorseg oldalan - egyreszt, viszont ha figyelembe vesszuk a valos tortenteket, akkor itt egy forradalom tortent, amit a rendorseg bruta;is eszkozokkel es torvenyserto modszerek - eszkozok alkalmazasaval elfojtott, mindezt ugy, hogy Magyar zaszlon tapostak Magyarorszag utcain.
Na, ez igy magaban viszont HAZAARULAS.
Es ezt egy nep - nemzet sem bocsajtja meg.
Emlekezzunk csak - mi tortent a Securitate embereivel Romaniaban a forradalom gyozelme utan...
Bizony bizony.......
Az értékellekmintembert blogban offtopiknak tartották az alant olvasható sztorit, bár az "értékellek mint embert" kitételnek pont megfelel.Vagy pont nem.Avagy: Ha a pasik hülyeségéről lehet blogolni, akkor a magyar net hyperribancairól miért ne lehetne?A valódi szerző…..
Domb - a gyógyító Avató 2008.09.27 13:00:00
 A falu északkeleti sarkában van a domb. Régesrégi halom, többezer éves temetkezési hely. Szerintem temetkeztek itt már szkíták, szarmaták, (roxoloánok és jazigok egyformán), később germánok, avarok. Hunok egészen biztosan áldoztak itt isteneiknek, még az avarok előtt…..
  Ha már rendelkezel Gmail-es fiókkal, akkor nincs más dolgod, mint beállítani a megjelenő becenevedet és már be is tudod illeszteni ezt a modult a weboldaladra, ahol a továbbiakban a Google Talk segítségével is tudsz kommunikálni az olvasóiddal.   Te milyen Google…..
  Máig emlékszem megtérésem idejének első boldog napjaira. „Jézus az enyém!”- ez a gondolat egészen betöltötte agyamat, szívemet, teljesen átitatott. Bújtam a Bibliát, aludni sem nagyon bírtam, mindent tudni akartam Megváltóm csodálatos személyéről hirtelen. Úgy…..
ÖRÖMÜZENET SZENTHÁROMSÁG U. 1. 2023.06.11 00:02:00
AZ ÜNNEP ISTENTISZTELETI LEKCIÓI ÉS /VAGY TEXTUSAI Isten hív! Tisztelt Látogató! Kérem, hogy az alább kijelölt négy igeszakaszt a PROTESTÁNS ÚJ FORDÍTÁSÚ REVIDEÁLT BIBLIA https://abibliamindenkie.hu/uj (=RÚF) szövegéből olvassa el. A kiválasztott linkre kattintva, a gép az adott szakasz kezdő…..
Tegyük fel, hogy egy képzelt bíróság, Nürnbergihez, vagy a Hágaihoz hasonlóan el kezdené tárgyalni a bibliai Isten emberiségellenes és népirtást elkövető, bibliában leírt tetteit. Ez egy gondolatkísérlet: Tegyük fel, hogy egy bíróság, Nürnbergihez, vagy a Hágaihoz hasonlóan elkezdené tárgyalni a…..
"A képen Manó látható, ahogy a környéket pásztázza, mintegy felderít" - írja Lívia. Első látásra egyáltalán nem tudtuk értelmezni, mi látható a képen. Ön szerint mi az a szőrös dolog körülötte?..
Arra gondoltam, hogy írok egy kicsit az egyedül (mármint nem otthon) lakásról. Mire kell figyelni, mit szoktam venni enni, inni; mi meddig tart ki, mit látok az ablakomból, és hogy miért ne igyunk sört a laptop felett (hopp, hopp...).Először is private rented flat-ben lakunk és ez több…..
 Augusztus 5. Már viszonylag régen volt.Kérdés:hogyan éltem meg a születésnapom,amikor életemben előszőr egyedül töltöttem. Aznap lettem 22éves.Mostmár nagykorú tényleg ez egész világban….Azt hittem a szülinap az mindig olyan „happy” és megünnepelni…..