Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gardy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
Gardy 2012.03.01 09:14:23
bigyoshop.hu/?q=products/show/objektiv-bogre

nekem ez a kedvencem, mert mindent megér az emberek arckifejezése mikor meglátják, hogy kávét öntök az objektívre...
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
autózz! Nyugdíjas pusztítógép 2009.06.19 10:24:00
Mindig örülök, mikor rajzot is kapunk egy-egy szituációhoz, APS még a mozgás folyamatát is megörökítette, kíváncsi lennék, mikor kapjuk meg az első animált gif-et, vagy flasht!  Ábra magyarázata: vízszintes utca: Munkácsy Mihály utca, függőleges utca: Toldi Miklós utca,…..
Péter meglepődve fotózta ezt a megvilágosodott bankautomatát, ami gombok híján végtelen békében, időkihelyezéssel tengeti napjait a város egyik legforgalmasabb pontján. Nem volt elég az amerikai adófizetők második bankmentő csomagja sem vagy ez már az új, telepatikusan…..
Az Invitel állítólag Kínában érzi magát. Bár első fokon elítélte a Pirate Bay üzemeltetőit egy szerzői jogi aktivista, tehát bizonyára nem elfogult bíró, a torrentoldalt nem záratták be, tehát az zavartalanul üzemel. Az Invitel Zoli szerint azonban nem tűrheti meg a…..
Gardy 2009.04.27 18:14:59
autózz! Nyerj autóskártyát! 2008.09.17 14:00:00
Volt nekünk július elején egy blogtalálkozónk, ahová vittünk magunkkal mindenféle nyereményt és azt hittük, hogy szét is osztogattuk mindet. Aztán hazaérve konstatáltuk, hogy bizony a Hammer által önként és nagylelkűen felajánlott három csomag autóskártya ott maradt a táska…..
Gardy 2008.09.17 15:57:53