Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rézangyalka

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Imádom az érett, tapasztalt nőket, erre jöttem rá e levelet olvasva. Őket nem éri semmi váratlanul, viszont mindent tudnak. Ennél már csak azok a mindentudó, tapasztalt és érett nők a legjobbak, akik huszonévesek. Sziasztok Szakítósok! Volt már olyan, hogy dolgok…..
Végre valaki megértette a szakítósblog és a szakítóskönyv üzenetét! Soha ne adjam ki magam, mert ha így teszel, véged. Ahogy megkapja a szíved, kifacsarja, és eldobja, mint egy használt zsebkendőt. Hinnem kell neki, és átgázolni rajtuk úgy, ahogyan ők gázoltak át rajtam. A…..
rézangyalka 2008.11.12 14:01:19
3.
rézangyalka 2008.11.12 14:01:52
Hobbizenészek hobbiköltőkkel járnak, az életnek ez a rendje, amikor a busz után integetnek, akkor is mindig esik az eső, csak az olasz bőrpapucsot nem értem. A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítósok! Gimibe kerülve az évfolyamról elsőként nekem…..
 Ha egy pillanatra elhisszük a levelet, akkor eget biztosan állíthatunk: a szemüveges nők rehabilitációjában óriási szerepe van egy ilyen férfinak. A szemüveges nő szexi, mert egyszerre anyás, tanárnős, intellektuális, jajh. Jelzem, felvettem a recska-címkét. Sziasztok! Nem…..
Minden házasságtörő figyelmébe ajánlom: "Hans rutinos volt, vásárolt egy új mobiltelefont, hogy ne azon keressem, amin a felesége is." Persze német, persze ötvenes, persze nős. Helló!Az én sztorim nem különösebben izgalmas, és biztosan nem is egyedi. Sőt, velem is…..
rézangyalka 2008.09.29 14:02:47
2
Ma úgy látszik a szexolimpia Usain Boltjaival van dolgunk, akik nem figyelnek a barátnőjükre, de miért nem? Srácok, csak egy kicsit tegyétek már oda magatokat, ne maszatoljatok.   Mivel minden vég valaminek a kezdete is egyben, ennek jegyében leírnék egy  szakítós…..
Mivel szorgalmasan olvassátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy megkapjátok a világ legjobb szakítós sztoriját, amiben kicsi farkú dj-barátunk ostromolja a lányt, aki összejön a testvérrel, meg újra, meg mégse, meg újra a testvérrel. Csupa idézni való mondat a Balatontól 430…..
Tanácstalanul állunk a levél előtt, de azért örülünk, hogy vannak még fiatalok, akik megtalálják a párjukat. Mondjuk ehhez kell egy olyan erős kezű domina, aki esélyt sem ad az idióta férfinak, aki majdnem elbassza az életét. Figyelem, bejegyeztük az összejövős blogot, lassan…..
Ha a szakítás tanítható lenne, akkor a mai levélírónk minimum óraadó lenne vagy vendégprofesszor, mert ez egyszerre vicces és egyben kegyetlen, bár mit lehet tenni, ha a szerencsétlen hülye nem a szép szóból? Új szabály: hittanon se ismerkedj! Úgy látszik, hogy tinikoromban…..
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..
A vasárnap a rövid, tömör posztoké. A mai nap leckéje az, hogy a wiwen kapott érdeklődő levelekre mindig válaszolni kell.     Kedves Szakíts ha bírsz!     A Bejelöltem, majd visszavontam című történetre rímelve küldeném az alábbit. Íme:  …..
Néptáncot nézni nagymamával miközben szopjuk a faszalakú nyalókát, valaki tud itt mulatni az már biztos. A videó megtekintése utánra itt a telepi jégkrém receptje. Végy egy óvszert, önts bele egy kis szörpöt, dobj bele egy pálcikát és tartsd a fagyasztóban egy pár órára.…..
Mostanában sok volt a hosszú ömlengés, úgyhogy jöjjön most egy pofonegyszerű, amiben magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos modell a Maslow-piramis. 1 hete utaztam vidékre busszal, 10 perccel indulás előtt még be szerettem volna jutni a 2betűsbe, amikor odajött…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
rézangyalka 2008.09.18 13:55:44