Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hubika

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár minden jelszót elfelejt és elveszt, így megértően fordítjuk nyeles szemünket Attila felé, aki a multinacionális bürokrácia fogaskerekei közé esett, amikor szerződést akart bontani a Pannonnal. Véres kerekcsattogás alant: Mi is tovább szaporítjuk a…..
Még meleg nyár volt, amikor MB megrendelte és leelőlegezte az új konyhabútorát. Azóta eltelt 4 hónap, de most pénteken bár ajtók nélkül, de végre megkapja a bútort. Mivel a bútoráruház a szerződést dátum nélkül adta ki, így a szállítási határidőért hiába reklamált.…..
Nem valóságos kedvezménnyel voltak megvásárolhatók egyes akciós termékek a Hervis sportáruház-lánc üzleteiben, mert a vállalkozás a kedvezmény alapjául feltüntetett áron sohasem forgalmazta azokat. A fogyasztók megtévesztése miatt 26 milliós bírság jár a Gazdasági…..
Kovácsi István 20 milliós céges Audi A6-osának témája mellett Tarlós István a legutóbbi utasveréssel kapcsolatban elmondta, nem érti, miért biztonsági cégeket alkalmaz a BKV, ha képtelen tisztességes viselkedésre bírni őket. "Azt várom, mikor lesz nyilvános akasztás, ha…..
Újabb ajánló, ezúttal a tömegközlekedés világából: verekedő BKV ellenőr-biztonsági őrök ellen indult eljárás, akik kedd hajnalban Sz. Z. budapesti lakost ledobták a buszról, majd ököllel verni, rugdosni kezdték a mellkasán, fején és egyéb testrészein. A BKV kirúgja…..
Sokszor írtunk már mi is a Notebook.hu-ról, most a legújabb információt is megosztjuk: a nemrégiben felszámolás alá került cég új kézbe került. A raktárkészlet megmaradt darabaiból a pórul járt hitelezőket probálják keilégíteni (az ilyesmi nem szokott sikerülni), a…..
Hubika 2008.12.04 13:39:46
Hubika 2008.12.04 13:42:57
Sixx kolléga ha épp nem egy macskával küzd, akkor a Vodafonnal. A mobilnet forgalomkorlátozása után másik szolgáltatóra vágyott, ám jött a meglepetés: egy ajándék hűség évet varázsolt neki az ügyfélszolgálat. Na ezért érdemes a szerződést minden esetben jól elrakni és…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..
 Az Aldi segíteni próbál azon kedves vásárlóinak, akik nem ismerik az arab számokat, de szerencsétlenek ezzel az üzenettel sem lettek kisegítve:Kedves Homár, tudtad, hogy a harminc százalékos leértékelés harminc százaléknyi leértékelést jelent? Hát én nem tudtam. Ezért…..
Vége a 3D uralmának, megdőltek a vulgárfizikai összefüggések, ezentúl 45 literes tankba is lehet 50 litert tankolni, csak le kell menni hozzá Hajdúszoboszlóra. Bálint mindezt megírta az OMV-nek, de még csak nem is válaszoltak neki. Remélem e pillantban már bánják nagyon. Levél…..
A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de…..
Hubika 2008.11.14 11:23:45
Kollégánk egy ismerőse ellen vagyonosodási vizsgálatot indított az APEH. A teljes eljárás nem bizonyított feltételezéseken alapul: nem hiszeik el neki, hogy az öröksége megvolt még és azt költötte, nem pedig fekete, be nem vallott jövedelmeket, továbbá nem hiszik el neki, hogy…..
A halottak napi apokalipszis az ilyenkor szokásos többórás dugókat hozta az autópályákon. Elég szomorú, hogy ezekről csak akkor értesülhet az ember, ha valamelyik sorstársa betelefonál egy rádióba: Mit tesz az ember ha nekiindul a halottak napi országjárásra? Talán nem esik…..
 Nagy bajban lehet a T-Com, van is rá közvetett bizonyítékunk: hat év után jelentkeztek, hogy megpróbáljanak levenni pár rongyos ezrest egy halott előfizetőtől. Szemfedélillatú részletek hajtás után.   Ismét egy érdekes történet egyik mellékszereplőjévé…..
Zenét offline már csak a hagyományőrzők vásárolnak, őket viszont cserébe ordenáré módon lehúzzák, ahogy Messidor tapasztalta:A tegnapi napon a Rózsavölgyi Zeneműbolt felé vitt az utam. Be ritkán térek oda, mert jóval drágább minden CD és DVD mint máshol. De most hatalmas…..
Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet: Bizony elért minket is a válság, és egyik…..
M5 Fan találta ezt a backdoor kocsmareklámot, amivel az értéknövelt szolgáltatásaikra hívják fel a t. közönség figyelmét: Az Üllői útról nyíló barátságos kis késdobáló bejáratánál sikerült lefotóznom a backdoor kommunikáció egy újabb gyönyörű szeletét. Igazán…..
Mirtill sejtése szerint nem a véletlenek egybeesése, hogy minden (2) alkalommal felfele kerekítendő összeg lett a lefele kerekítendő összeg, amennyiért tankolni szeretett volna a MOLnál. Persze lehet, hogy már a nehéz időkre spájzolnak, de azért elég vad összeesküvés elmélet ez:…..
Először azt hittük vicc, de valóban létezik Szombathelyen a Népfront Lakásépítő és Fenntartó Szövetkezet. Az általuk kezelt egyik társasház lakója Pál, aki szeretett volna átszerződni más szolgáltatóhoz, de ez nem ment túl könnyen. És még szerencséje van, hogy az…..
Tékozló Homár Trehány Allianz 2008.10.03 12:50:00
Közeleg a biztosítóváltás szezonja, úgyhogy a Homár kezdi gerjeszteni a hangulatot. Minker azután döntött úgy, hogy lepattintja az Allianzot, hogy az elmúlt egy évben egyszer sem sikerült maguktól kiküldeniük a kötelezős igazolást: Furcsa kalandom volt ma. Az autóm kötelező…..
Új sztárunk az a távközlési szolgáltató, amelyiknél - bár elvileg természetesen lehetséges - a gyakorlatban képteleség bármit is online elintézni. Alant olvasható Kocsír Tamás, az új Kohlhaas Mihály levelezése a céggel, amelyik még egy poltikai pártnál is lazábban tojik az…..
BKV figyelő kollégánktól kaptuk ezt a társasházi falragaszt, ami pédája szép annak, amikor egy új lakónak segítenek beilleszkedni az évtizedek óta ugyanazokat a lépcsőket koptató rangidős szomszédok.De a kiegészítést nem értjük pontosan. Milyen buzeráns?Pesterzsébeten az…..
Na vajon melyik családtagjának vásárolta Bibó ezt a gonoszul perverz, gyárilag herpeszes, önnön száját nyalogató kotongumit? Kedves Homár! Az első kép alapján meg tudnátok mondani, milyen használati tárgyat takar eme becses műalkotás? Nos, a második kép lerántja a leplet.…..
Hubika 2008.10.02 10:31:55
Hubika 2008.10.02 10:34:45
Az élet újabb mókás aspektusát fedezte fel Don az Erste ÁSZF-jében, amikor meg akarta szüntetni számláját. Azt ugyanis nem lehet. Legalábbis 40 napig, amíg "átfut a rendszeren", bármit is jelentsen ez: Régóta szorgosan olvasom blogod, és eddig nyugodt voltam, hogy velem…..
Megrázó dokumentumcsomagot kaptunk kollégánktól, Moontól, aki rendszeresen zaklatott otthoni, titkos telefonszámán egy üdüléseket értékesítõ cég. Moon megelégelte a dolgot, és mivel tökös kismama, az adatvédelmi biztoshoz fordult. Pontosabban az õ jogkörében eljáró Szabó…..