Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lightning79

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan fordulhat elő, hogy a személyes betegkartonomban több olyan vizsgálat szerepel, amelyet – mivel korábban semmi nem indokolta – nem végeztek, nem is végezhettek el rajtam. Tisztelt Praxis blog!   Az utóbbi időben nagyon elment a blog a gyógyszerekkel kapcsolatos cikkek irányába, én most egy…..
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
Praxis Egy édesapa halála 2010.06.29 06:00:00
Szia, Praxisblog! Néhány hete olvasom a blogot. Minden egyes alkalommal azt érzem, hogy az isten mentsen meg a magyar egészségügytől.Mostanra annyira felgyülemlett bennem mindent, hogy szíves közlésre adom azt a levelet, amelyet sosem küldtem el apám halála után - túlságosan fájt…..
lightning79 2010.06.29 09:44:02
@epres négercsók: Ha elolvasod még egyszer az első hozzászólásomat, akkor láthatod, hogy miért nem írtam a nevét és annak köze sincs a személyiségi jogokhoz, egész más oka volt. De akkor álljon itt a monogrammja: Dr. Sz. M.-nek hívják. II.-es belgyógyászat, azon belül, ha elolvasod az első hozzászólásom elejét, megtalálod, hogy az osztály honlapján melyik linkre kattints (segítek: diabetolódia), ahol megtalálod a nevét.
lightning79 2010.06.29 10:07:34
@epres négercsók: Valóban nem azonos a két orvos.
A Dél-Pestit pedig én is ismerem, tényleg borzalmas állapotok vannak ott, onnan pozitívumként az urológiát és a szülészetet szokták kiemelni. Szintén a diabéteszemmel jártam oda kb. 9 évvel ezelőtt, akkor azért, mert az volt a legközelebb az akkori lakhelyemhez, de otthagytam őket. Inkább nem írom le az ottani élményeimet, mert onnan nekem is kivétel nélkül csak rosszak voltak, többször is. Legyen annyi elég, hogy nekem is voltak a tiédhez hasonló élményeim ott, nem is egyszer. Végül onnan mentem inkább az Uzsokiba, ajánlásra, akkor még egy másik orvoshoz (aki hasonlóképpen lelkiismeretes volt, mint a mostani, de már nem dolgozik ott), nagyon nem bántam meg, ég és föld a különbség.