Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salzburg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klára világa Kancellár sikk 2013.10.25 14:13:56
Létezik egy mondás, mi szerint a ruha teszi az embert, és manapság minden csatornán azt sulykolják belénk, mennyire fontos a külcsín. Hogy az öltözködéssel jó benyomást kelthetünk, és azzá válhatunk, akinek látszani szeretnénk. A mai világban, ha valamit el akarunk érni, igen…..
Eljön az a pont, amikor 24-órás megfigyelés alá navigálod magad. (ún. párkapcsolat, ismertebb nevén felerezsi) Ha nem munkában vagy, akkor otthon és ha egyik sem, akkor annak valami nyomós oka kell legyen. És azokról az okokról önként és időben be kell számolni. Mert joga van…..
salzburg 2012.12.01 00:37:05
@Quadrille Lobster: Nagyon kedvemre való, amit írsz, és jó a blogod stílusa is. Gratulálok. Esther Vilar-t olvastál?
salzburg 2012.12.01 19:53:13
@Quadrille Lobster:

Nem gondolom, hogy nőgyűlölő lennél, sem pedig azt, hogy feminista. Vilart sem tartom egyiknek sem sokkal inkább egy eredeti gondolkodónak.

Ami pedig a 24 órás felügyeletről írt elméleted illeti, benne van az igazság csírája. Láttam már ilyen viselkedési mintát. Egyetértek azzal is, hogy ez a fajta viselkedés nem nemspecifikus.

Gondolom költői az a kérdésed, ugyan mit tartanak vonzónak a nők a manipulált férfiakban? Természetesen a pénzüket.
Szerintem... Ássuk ki Nagy Imrét! 2009.03.19 13:00:00
Meddig mehet el valaki, hogy megőrizze vagy megszerezze a hatalmat? Összeültek az ellenzéki kerekasztal lovagjai. Bár sokan hiányoznak a régi fiatalok közül. Van, aki már egy másik pártot irányít. Akad, aki a közelébe sem megy a politikának. És akad olyan is, akire már senki nem…..
Az indiai Alvarban (Rádzsasztán) nem a polgári forradalmat ünnepelték március 15-én, hanem azt, hogy hivatalosan a világ legöregebb működő gőzmozdonyává nyilvánították a Fairy Queent. A Tündérkirálynő az angliai Leedsben épült 1855-ben, 2-2-2 (magyarul 1A1)…..
A munkaterületet még a jövő héten is őrzik, így egy kis időt nyertünk az intézkedésre. A munkálatok vezetője közben felajánlotta, hogy ingyen elszállítja a leleteket Kecskemétre, vagy egy hasonló távolságban lévő múzeumba. Most folyik az egyeztetés, melyik múzeumban van…..
A Zugügyvéd titokzatos bloggere, akinél minap házkutatást tartottak, saját blogot indított. Időközben a kiszivárogtatott hírek szerint azzal is gyanúsítják, hogy ráharapott a kormányzati gerinchálóra, és kémprogramot telepített az NBH szerverére. Az egyre abbszurdabb…..