Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Superman

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: A piton 2007.05.10 14:24:00
            - Legszánalmasabb idióták gyűjtőhelye- A lányok nagyon megörülnek ha meglátják!- A metroszexuális külsejére és környezetére igényes intelligens HETEROSZEXUÁLIS FÉRFI- Minden Magyar Klubja- Szilas- Mi az Anyu,…..
Subba Hét videója: Villarep 2007.05.04 11:19:00
Valahol a kommentek között találtuk ezt a remek videót. Azok a régi szép idők! Nem látni már ennyi pojácát egyik adásban sem. Vajon eljutott már bármelyik résztvevő arra a szintre, hogy cikinek találja? Nagy kedvencünk Leslie, a fürdőszobából.  ..
Subba Subba Szív iWiW, kis Hitler 2007.02.09 11:07:00
Körkép Magyarországról, a mi kis pénteki iWiW szemlénk. - Ramona valaki meghekkelte a wiwedet, de ha komoly akkor bocs.- Kedves emlékképek egy kis család életéből.- Nagy kár a humorért a bemutatkozó oldalon, a M.É.SZ.Á.R.O.S. képet nézve félelmetes emberrel állunk szemben.…..
- Kemény meló egy öreg digó feleségének lenni, de azt azért nem lehet mondani, hogy nem éri meg. - Csodás bemutatkozó szöveg és csodás nick, az utóbbi fényében pedig külön vicces, hogy hogy hívják a meghívó küldőjét. - Kiszel Tünde háromszor is regisztrált, illetve…..
 A méltán népszerű játék 3D-verziója nem csak egy hülye vicc, hanem tökéletesen élvezhető és szórakoztató időtöltés...
Superman 2007.01.25 22:16:27
www.allgamesallfree.com/index.php?id=play&gid=295
Két kérdésem van:
1. Ki az az elvetemült gazda aki a disznóját kötéllel felköti egy rakétára? (És Miért?)
2. Miért kell az egyébként valós helyzetben az életéért küzdő rakétára kötözött malacot mindenféle gyümölccsel etetni? (Nem hiszem, hogy az éhség a legnagyobb gondja):D

A mindkét kérdésre helyesen válaszolók között egy rakétára kötözött disznót sorsolunk ki.
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Superman 2007.01.19 18:46:09
Mindenki tudja, hogy nem a méret a lényeg,de azért ami kicsi az kicsi...
212.52.164.89/galery/galeria3.php?id=70&kepid=2665
Ja, egyébként ha valaki tudja hol lehet ilyen hálós férfi tangát venni, az írja meg, mert baromira megtetszett, meg tutira kényelmes is lehet... :D
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
Ami jó az jó, még akkor is, ha valami hülye céges honlapon van elrejtve. Az AXE gombnyomásra nyögdécselő ajkaival simán el lehet játszani negyed órát, lehetőleg bekapcsolt hangfalakkal, hogy a környéken mindenki egyformán remekül szórakozhasson.Egyetlen negatívumként a…..
Superman 2007.01.18 18:55:25
HA már AXE játék, akkor itt egy újabb gyöngyszem. Nem lövöm le a poént, próbáljátok ki.
www.axe.hu/site/jatekok/csikizos/index.html

(Néha úgy mozog a csaj (pl térd csikizés), mintha rohama lenne, csak a szája nem habzik...de ha elég ideig csinálod, akkor állítólag az is megtörténik)