Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szpeti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan visszaáll a régi rend, visszatértem a nyaralásból. Amiről még fogok majd írni, mert megint jártam egy olyan, nálunk fejlettebb országban, ahol a közlekedési morál hasonlóan rossz vagy helyenként rosszabb, mint nálunk. Az Alikam által megírt szituáció ott is előfordult,…..
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
Gyors kis linkgyűjtemény a PPO-botrányboz. A legfrissebb és legfontosabb, hogy a jelek szerint megijedt a pénzleszívó cég és az ügyvédjük már azt is meglebegtette, hogy adott esetben visszafizetnék a pénzt. Az erről szóló Index-cikkben felmerül az erotikus vonal is. A Homár…..
Szpeti 2010.01.15 13:53:13
autózz! Nyerj autóskártyát! 2008.09.17 14:00:00
Volt nekünk július elején egy blogtalálkozónk, ahová vittünk magunkkal mindenféle nyereményt és azt hittük, hogy szét is osztogattuk mindet. Aztán hazaérve konstatáltuk, hogy bizony a Hammer által önként és nagylelkűen felajánlott három csomag autóskártya ott maradt a táska…..
Szpeti 2008.09.17 14:21:07