Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apaZola

36 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Berezdtetőt Féltők Társasága Kósik Polgi szövegére írt válasza: Elhangzott a szerdai közmeghallgatáson: (Kékben a BFT, feketében Polgi Pista) Nyílt levél Cserépfalu lakosságához! És arra válasz! Tisztelt Cserépiek és  Üdülőtulajdonosok! Tisztelt Cserépiek,…..
apaZola 2010.06.01 20:35:36
Kende úr négy éves lett. Ha vannak jó jellemfestő szavak, akkor talán a kópé és a csintalan szavakat választanám. De a „szeme sem áll jól” kifejezés sem elvetendő. Huncutsága továbbra is megvan. Bármikor előkerül az ősi Kende kacaj, ha csíntevésről van szó. A…..
 Szegény Léluskának nem tetszik a hóban mászás, és ezt érzékeltetni is akarja. Egy ideig megy is, a személyzet már épp megsajnálta... ..
Kende Úr és Léla lovastorna 2009.11.27 23:26:00
Kende Úr szokásos éves lovaglásán most lovastornázott egy kicsit. ..
Kende Úr és Léla hencsergő 2010.01.01 23:19:00
A személyzet ugyan próbál vigyázni a berendezés épségére, de a szülinapi zsúron túlsúlyba került a nem rendeltetésszerű használat...
A tesztoszteron Lélát messzire elkerüli. Biztos van benne valahol, de jó mélyen lehet. Viszont a nőiesség annál kevésbé. Ennek egyik  megnyilvánulása, hogy amit lehet, azt magára kell aggatnia. Fülbevaló, csattocska, gombok, ezek mind-mind varázslatosan vonzó dolgok. Az anyai…..
Egy délutáni párbeszéd. Kende Úr: Apa, csipás a szemem.ApaZola: Hogyhogy?Kende Úr: Úgyhogy egész nap mennek bele a csipák...
Kende Úr és Léla kék 2009.05.18 20:33:00
 Jaj be szép kék szeme van magának, ...  ..
Húsvétra hozzánk költözött Traktor, a nyuszi. Egyszer csak itt volt a kertben.Kende Úr adta neki a nevet. Hogyan másképp is lehetne egy nyulat hívni, mint Traktor? Igaz, ő a kis Traktor, a nagy Traktor fia, aki tavaly lakott nálunk. Csak egyszer elköltözött, mert megházasodott.…..
Kende Úr és Léla Ebédre várva 2009.02.26 09:58:00
Amíg megérkezik az ebéd, addig is lehet valamit csinálni. Például lábat lóbálni az asztalon.  ..
Kende Úr és Léla Aranyköpések 2008.12.27 18:14:00
 Kende Úr: "Apa, májkrém van az orromban!"ApaZola: "Ha beledugod"Kende Úr: "Nem dugtam bele, hanem belecsúszott az ujjamról." ..
Kende Úr és Léla Tiszai hajós 2008.05.06 22:10:00
Ezért tart itt az ország. Mert ilyen kormányosai vannak...
Kende Úr és Léla Helyzet 2008.01.16 23:33:00
Kende Úr már két éves, újév is van, és még a személyzetet sem rúgták ki, így eljött az ideje számbavenni néhány tudományát. A-ból B-be csak és kizárólag futva lehet eljutni. A menésnek semmi értelme.Mivel nem lehet kaja nélkül meglenni, így fel kell készülni arra,…..
Kende Úr és Léla Fürdő 2007.12.07 22:07:00
Kende Úr rettentően élvezi, hogy kirakhatja a személyzetet a fürdőszobából. Bevonult, és magára csukja az ajtót.  Az biztos, hogy jó nagy lendülettel kell rácsapni az ajtót a kiváncsiskodóra...
Minekután a kis család lélekszáma egyel megnőtt, ráadásul az uralkodó kaszt tagjai szaporodtak meg, így kénytelenek lettünk az új helyzethez igazítani a blog elnevezését. Így lett Kende Úr és Léla az új cím.(Néhány visszajelzést kaptam, miszerint ne változtassak, hiszen…..
Kende Úr és Léla Hogy hívják? 2007.10.08 18:37:00
Kende Úrnak huga született. Csini kiscsaj. Úgy hívják, hogy Léla. Igen, Léla. A közismert Lél férfi név párja...
Váratlan fordulat séta közben. ..
A személyzet megelégelte azt a kuplerájt, amit Kende Úr minden órában percek alatt kegyeskedik összehozni, és fondorlatos módon rávette Kende urat, hogy akaratán kívül működjön közre a helyzet megoldásában. Egyelőre csak a beetetési fázisnál tartunk, de igéretesek a…..
Talán erre mondják, hogy hihetetlenül cuki...
Kende Úr és Léla Kacaj 3 2007.03.22 23:19:00
Rég volt Kendekacaj. Íme egy újabb.Vajon mi az amit dobálunk?..
Mint azt nemrég jelentettük, Kende Úr nem veti meg a parasztlétet. Ugye jön a tavasz, és ő már hozzá is látott a kertimunkához. Ás, dugványoz, ültet. Csak néha áll meg egy pillanatra körbenézni, hogy "még mindig mennyi meló van hátra". ..
Kende Úr és Léla szakirodalom 2007.03.08 21:48:00
Kende Úr szabadidejében persze igyekszik lépést tartani a világgal. Apja egy jó nagy paraszt, de mint a képen is látszik az öröklődés működik. Az egyik legfontosabb szakirodalmat böngészi e…..
Sokáig váratott magára, de ennek is eljött az ideje. Az első sírós képek is közzétételre kerülnek.Először mindig legörbül a szája...                    majd jön a visítás. ..