Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szentinel12

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazai premier január 28-án az AMC-n. Nézed, mert jó. ..
szentinel12 2015.01.19 18:18:23
A Hollywood Reporter tévérovata közzétett egy igen impozáns listát a januártól májusig jelentkező új sorozatokról és visszatérő közönségkedvcekről. Jön az Agent Carter, a Fekete vitorlák 2. évada, és a Walking Dead midseason premierje, hogy csak egy párat említsünk a…..
Vasárnap este a dzsungelhintában ücsörgő, kismajmot simogatva Katy Perry Roarját éneklő Tóth Verával kezdődött a Sztárban sztár: A gigahintán betoppanó műsorvezetőnek, Tillának viszont annyira bejött az őserdődíszlet, hogy el sem tudott szakadni a…..
Októberben jön a Terápia második évada, ennek nagyon lehet ám örülni, mert egy olyan saját gyártású sorozatról van szó, ami nem vall szégyent egyetlen külföldi párjával szemben, sőt. Erről, mármint a különböző verziók összehasonlításáról hamarosan lesz egy nagy…..
A tavalyi évad egyik legkellemesebb meglepetése volt a Hannibal, az első perctől az utolsóig imádtuk, mert amikor a sztori bicegett (a heti egy ügy megoldása nagyon béna volt néha), a színészi játék, a zene és főleg a látvány mindenért kárpótolta a nézőt. Aztán jött a…..
Kiírják a Helyszínelőkból Paul Guilfoyle-t a tizennegyedik évadját taposó CSI évadzárójában, írja a Hollywod Reporter. Guilfoyle karaktere egyike annak a két szereplőnek (a másik a Nick Stokesot játszó George Eads), akik az első rész óta jelen vannak a sorozatban, összesen 312…..
szentinel12 2014.03.25 12:38:06
@phaemoor:
Én pont miatta megnéztem többször sorit és mindegyik részben benne volt.Talán amikor megtámadták akkor maradt ki egy-két részből. Az biztos, hogy az elején kis kezdő laborosból tornázta fel magát, ahogy ment előre a történet...
Meggyógyulhatsz Betegek írják 2007.11.12 14:47:00
szentinel12 2009.10.10 18:24:49
Tisztelt László!
Édesanyám nevében írok Önnek.
2008 januárjában derült ki, hogy ebben a betegségben szenved.
Úgy ért minket mint derült égből a villámcsapás.
Egy tűdőszürésen találtak egy kis foltot, utána hosszas vizsgálatok után pet ct-re küldték, ahol kimutatták a vastagbelén, a máján és a tűdején is a rákot.
Anyu minden évben járt rákszűrésre (mell, méhnyak, tűdő), minden évben csinált vérvizsgálatot, évente kardiológushoz is járt, és SOHA nem volt beteg, még náthás se.
A családban sem fordult még elő.
Anyu idén töltötte be az 58. évét.
Szeretnék tanácsot kérni Öntől.
Tavaly a műtétje után (szerencsére jól sikerült) elkezdték a kemót, pumpás készülékkel, 48 órás amivel haza jöhetett. Az első 5-6-ig nem volt gondja, utána sajnos nem is a gyógyszertől, hanem az elötte adott infúziótól nagyon rosszul volt.
De a legnagyobb gond a kezével lett, mivel nem bírták az erei. Sorban mentek szét a vénái.
Ezért átállították gyógyszerre, amit kéthétig kellett szednie majd egy hét szünet.
Eddig nem voltak rosszak az eredményei, de most az utolsó laboreredménye és mr-je rossza lett.
Növekedett a tumor átlagosan fél cm-rel.
Most vissza akarja állítani a doktor erre a pumpás készülékre, de mi félünk tőle, nemcsak a rosszullét miatt, hanem a vénái nem fogják bírni.
A gyógyszerre váltásnál a doktor azt mondta, hogy ugyanolyan jó mint a pumpás, most még is váltani akar.
Nem tudom mit csináljunk, tanácstalanok vagyunk?
Ne haragudjanak a hosszú írásért, nem tudom kihez fordulhatnék?

Köszönöm, hogy elolvasták.
Mindenkinek gyógyulást kívánok és kitartást.
böbe
zsiket@freemail.hu