Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gochenger

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vonatmagazin A 1047-es sorozat 2012.08.30 10:10:02
Gyorsan írom még mielőtt mindenki sietve elkattintana innen, hogy IST nekiállt osztani az észt magyar nagyvasút ügyében, hogy ezúttal egy magazinról van szó, amelyről szerintem már mindenki hallott akit egy kicsit is érdekelnek a vonatok. Többször megemlékeztünk már A mozdonyok…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Ezt írtam a Fidesz "Mert én itt születtem" című Ben-Hur-hosszúságú születésnapi DVD-jéről az Indexen. Ennek a posztnak az az értelme, hogy lehessen kommentálni, amit ott - nem a Lendvay utcában, hanem az Indexen - egylőre nem lehet...
gochenger 2008.09.22 15:50:42
Ez a gonosz Orbán Viktor! Ő tehet mindenről!!!!
A sátánnal cimborál, eladta a lelkét!!!!
Az ország mostani helyzetéről is ő tehet!!!
Nézzétek húszévesen milyen ciki volt a haja!! Tisztára gáz, ez már tisztára nem "trendi"!
Most a "trendi" a modern gondolkodású, tévedéseit bátran felvállaló, az igazmondó juhász Gyurcsányszky (vagy hogy hívják) és szuperlibebáris SZDSZ, aki engedné a melegek házzaságát, és könnyüdrogokat stb.. KÖPJÜK le a vallást, a hagyományokat, hazaszeretetet (ez a három dolog, ami még úgy ahogy össze tudja tartani ezt a megtépázott nemzetet), az árpádsávos zászlót, a határontúli magyarokat, csak az egyéni érdek számít, stb! Éljen a globalizmus! Ezek az igazán menő liberális dolgok, és ezek közül is a legszuperebb az INDEX!!!

Mert nekünk senki ne mondja meg mit tegyünk, akármilyen párt is lesz hatalmon, minden szar lesz, tehát mindenki menjen külföldre, lopjon csaljon, más úgy se számít!

Dőljünk hátra, és szívjunk el egy füvescigit, és nézzük a Mónika sóban szereplő söprdéket,
De véletlenül se a Duna TV-t, vagy a Hír TV-t, mert ezek mind antiszemiták!

Nyírjuk ki az öregeket és a betegeket, mert kell a hely az araboknak, kínaikanak!

Na látjátok! Hú de jó cikket írtam én is. Lehetnék innentől kezdve már Index-es újságíró is!


Szerencsétlen züllőt szánalmas álbaloldal semmit nem tud (főleg nem kormányozni), csak mocskolni a FIDESZ-t! (Kínjukban kitalálták a kakaraktergyilkosság taktikáját, máshogy úgyse tudják kikezdeni a Orbánt). Hogy miért? Mert félnek tőle mint a tűztől, tudják hogy igaza van! Ezt be is ismerték, lásd Öszödi beszéd! Bárki, aki nem a kedvük szerint fütyül, az egyből kirekesztő, antiszemita stb.

Mivel is lehet támadni a FIDESZ kormányzását, és Orbán Viktort):
- Országimázs központot hoztak létre (Nem tudom mennyi ideig lovagolt ezen a ballib sajtó).
- A búcsúzó, külföldön szolgálatot teljesítő katonáinknak az ünnepségen Viktorinox márkájú svájci bicskát adott (Heti hetes), meg más hasonló, nagyon súlyos ballépések.
- Vagy az apjának kőbányája van, és ők vitték az autópára építéshez a követ.
- Vannak szőlői, és az egyik nyert néhány tízmilliós támogatást
- mert cigány

Nézzük akkor a "baloldali" kormányt:
- Lopnak, csalnak, HAZUDNAK.
- kiárusítják a maradék állami vagyont (pl legutóbb a MÁV Cargo-t) játékpénzért (Ez azt hiszem ellenkezik a baloldali értékekkel...)
- milliárdforintok tűnnek el nyomtalanul...
- rekord méretű államadóság (még magasabb, mint a 94-98 közötti kormányzásuk idején)
- "Cúslág", Bajnaiék, akik ellopták a teherkocsikat a MÁV-tól és úgy kell most teherkocsikat bérelni, és a többi derék MSZP-s politikus, akik ellen épp eljárás folyik, vagy már előzetesben van... Érdemes megnézni a Magyar Nemzet cikkét, ahol összefoglalják azt a tízenegynéhány MSZP-s politikus nevét, akik ellen épp eljárás folyik, vagy már előzetesben van.
- Egészségügy ellehetetlenítése, vízítdíjas bohóckodás, ahova ugye Kókáék szállították az automatákat adóforintokból, amiket persze már ki is dobtak
- Vállalkozások, cégek ezrei mentek tönkre kormányzásuk alatt
- magas munkanélküliség
- Egekbe verték az energiaárakat, sok nyugdíjas már nem is tudja már kifizetni a számláit, vagy ha igen, nem marad neki ennivalóra.
- a magyar termőföld megvédésének, mezőgazdaság védelmének még a gondolata is hiányzik
(Vissza lehet nézni híreket, hogy az elmúlt kb. hét évben hány gazda lett öngyilkos, elszomorító)
- és ég sorolhatnám…

El kéne gondolkodni azok az embereknek is, akik baloldali érzelműek, hogy melyik pártra kéne szavazniuk, mert ugyanis az MSZP-nek semmi köze a baloldalhoz, szavazzon akkor inkább a Munkáspártra, vagy a FIDESZ-re!

Tényleg valaki megmondhatná nekem, hogy mit is képvisel az MSZP!? Szerintem saját maguk gazdasági érdekein kívül. Semmit nem tudnak felmutatni, csak hazugságokat! Eddig csak ártottak az országnak!
Nem vagyok FIDESZ-es, de ha végignézzük a pártokat, csak ez a párt tud felmutatni valamit, ők tudnák egyedül tenni valamit az ország érdekében. (Vagy ha már tényleg semmit, legalább nem ártanának, tékozolnának). És azt még nagyon sok baloldali is elismeri, hogy Orbán Viktornál tehetségesebb politikus nincs még az országban, ha ezt másképp gondoljátok, akkor írjátok meg, hogy kire gondoltok!

Vagy ne szavazzunk semmire, és éljen a regnáló kormány, a züllés, az anarchia