Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nobody00

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki okulására küldte el saját buktáját Nobody, aki az előzés szabályait rosszul ismerve karambolozott egyet és bizony jogilag nem ő jött ki győztesen a dologból. Korábban is voltak már jó nagy viták abból, hogy kereszteződésben hol tilos előzni, íme a KRESZ ide vonatkozó…..
nobody00 2010.04.29 09:16:07
Nos, akkor néhány kiegészítő információ.

1. kérelmeztem a büntetés enyhítését, hivatkozva a "büntetlen előéletemre", valamint a jelenlegi helyzetemre (munkanélküli vagyok az év eleje óta, igen fontos lenne a jogsi, hogy új munkát találjak). A bíróság döntése enyhítette a büntetést: 50,000.- HUF és három hónap.
2. érdekesség: barátaim közül, aki volt már munkanélküli, elég sok okozott balesetet abban az időszakban, igaz egyik sem volt súlyos, személyi sérülés nélküliek voltak.
3. ami súlyosbította az esetet: az orvosi vizsgám érvényessége 3 éve lejárt. Erre sincs mentség, még az sem, hogy ez alatt a három év alatt négyszer voltam közúti ellenőrzés alanya, egyik rendőr sem vette észre ezt az apró hibát. Természetesen ebben is én voltam a hülye, nem felmentésként említettem, hogy nem vették észre, hanem tényként írtam le.
4. valaki említette, hogy agresszív voltam. Nem, nem szokásom. Viszont teljes mértékben én voltam a hibás. Ha jól tudtam volna a szabályokat, megvárom míg mindenki elmegy.
5. lehet gondolkodni: igen, azért is írtam meg, mert elgondolkodtam az eseten, most éppen a KRESZ-t olvasom újra. :-)
6. megnéztem a helyszínt, az előzésben lévő semmilyen szabályt nem szegett meg. Újra leírom: én voltam a hibás.
7. az eset helyszíne egyébként egy olyan útvonalon van amelyet hetente legalább kétszer használtam az utóbbi tíz évben. :-)

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok:
Nobody
nobody00 2010.04.29 09:47:09
@ekutya:

1. Nem kaptam/kapok érte külön büntetést

2. Én voltam a hibás. Ennyi.
December közepén Orosz József új lapot nyitott a magyar sajtó történetében. Csak az a baj, hogy szerintem a fekete lapokat szaporította ezzel. A Klubrádióban van neki egy betelefonálós műsora (címe Rekontra); az egyik betelefonáló olyasmit mondott, hogy „Odaadnák vagy…..
nobody00 2009.04.03 14:13:10
@tommybravo:

Dobjuk ki a nyelvtani szabályokat, Fekete Pákó legyen az etalon.

A liberalizmusnak is vannak határai.
Szerinted, ha én úgy köszönök minden nőnek, hogy sz.pj le, az normális, mert én így szeretem használni a nyelvet.

Dobjuk ki a nyelvtant, nyelvtudományt.
Ha nem tesszük, akkor viszont tekintsük érvényesnek mindenkire és érjük el, hogy mindenki használja annak megfelelően anynyelvét.
nobody00 2009.04.03 14:22:22
@Erika Zangolna:

Tetszenek az érveid. :-)

A szövegértésed különösen. :-)