Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekamorvay

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem egy éve keresem a választ erre a két kérdésre, egy fél könyvtárat elolvastam már a keresésben, és mégse jutottam sokkal közelebb a válaszokhoz. Egy évvel ezelőtt azt írtam, nincsenek illúzióim: a kormányrendelet az eleje lesz az igazán küzdelmes szakasznak, nem a vége…..
rekamorvay 2012.02.08 14:48:25
@Kék Márvány: Mint a Budapest Moms honlapján megjelenő cikk írója, azt tudom a kérdésedre válaszolni, hogy miért nem adta be több bába a kérvényét, ennek úgy tudom, az az egyszerű magyarázata van, hogy a rendelet kikötései kizárták őket, illetve nagyon valószínűtlenné tették, hogy megkapják-e az engedélyt. Azt hiszem, a konkrét kikötés, ami miatt egy csomó bába be sem adta a kérvényt, az a 2 éves kórházi tapasztalat volt. Nem tudom, ez most éppen hogy áll, engedtek-e belőle vagy sem, de rémlik, hogy volt olyan verzió, hogy egy bizonyos szülésszámot kellett bizonyítani.

A másik nagyon nyomós ok az volt, hogy (szerintem jó okkal) gyanították, hogy csak felesleges köröket futtatnak velük, illetve az olyan gyanakvóbb emberekben mint én pl felmerült, hogy talán így akarján nyilvántartani a bábákat, hogy aztán majd eljárást indíthassanak ellenük.

Úgyhogy szerintem van annak oka, miért csak 3 bába adta be a kérvényét, és annak is nagyon jó oka van, hogy még ezek a magasan kvalifikált, minden feltételnek megfelelő bábák SEM kapták meg egy évvel később sem az engedélyüket.
Ma kaptuk meg a hatósági bizonyítványt ahhoz, hogy a gyerekekkel utazó kísérőnek is ingyen legyen a tömegközlekedés.Kis műanyag tokba csomagolt kártya az egész, de itt a hitelválság idején meglepő, hogy ezt is megkaptuk...
àlabeck Alma slafrokban 2008.09.21 17:31:00
Ismeri még valaki ezt a szót? És ki használja manapság? Na jó, akkor pongyolában. Gyerekkoromban egyik nagymamám így, másik úgy mondta. Ma már maga a ruhadarab is kiment a divatból, legalábbis az a fényes anyagból, szaténból vagy brokátból készült, többnyire mintás, hosszú,…..