Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyetyo

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Alakulófélben lévő kis csapatunk túlélve az első játékkör küzdelmeit, kivívta a jogot arra, hogy részt vegyen a rájátszás küzdelmeiben, méghozzá a rangos Alsóházban!!! Az utóbbi hetek javuló játékát és az ehhez párosuló töretlen lelkesedést nézve nem tűnt…..
 Isten éltesse csapatunk legendássá vált szervező középpályását !Sok sikeres biciklit kívánok :) ..
tyetyo 2011.01.21 21:35:54
 Új év, új forma.Új fények...Kezdők: Csoki-G-Nigi-Csabi-Ádám-HubaCsere: H.Peti, Karesz, IgorErősítésként Hajnal Petivel sikerült megérkeznünk a találkozóra, ellenfelünknek HP rossz kabalának bizonyul az elmúlt időkben, nem nagyon találják az török áfium ellen való…..
ÚTAKADÁLY Csemege az ünnepekre 2010.12.23 07:20:00
Sziasztok!Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánok, és amíg nem focizunk olvassátok Nigi rövid, de velős és mókás jellemzéseit. No meg Csabi elemzését is fussátok át, és ennek fényében januárban mindenkit megütünk.Jók legyetekG Ádám (csatár) Hosszú…..
A következő elemzést Csabi készítette el számunkra, nagy dícséret illeti Ginola-t."Kézhez kapva a meccs felvételét (köszönjük Postu Davidu Rutinho operatőr áldozatos munkáját) én még inkább megerősítve és igazolva látom az eddigi észrevételeimet. Elöljáróban annyit…..
 Idézet a szombat esti agyviharból Peti szájából:"...és akkor csak annyi, hogy átvesszük és egyből tesszük is tovább az érkezőknek..."Na most az a fránya átvételnél azért elég sokszor megakad a támadásunk "lendülete" - már ha van ilyen :)Maga a meccs…..
2010.11.0710:15Szopoklesz EO2 - 3Útakadály  2010.11.1410:15T-Boy1 - 0Útakadály  2010.11.2111:00Dopping2 - 3Útakadály  2010.11.288:45Blues Kert2 - 0Útakadály  2010.12.0511:45Intern Fire-dept1 - 0Útakadály  2010.12.1211:00Music Cafe0 - 0Útakadály …..
Szokásaink rabjában...G,Csabi és Bak Peti nélkül indultunk neki az ütközetnek:Csoki-Nigi-Igor-Dávid-Ádám-Hubacsere: Karesz, GeriAhogy mostanában szoktuk, már az első pillanattól az ellenfél torkának ugrottunk, és ahogy szoktuk, most is sorra hagytuk ki a helyzeteket. És persze,…..
ÚTAKADÁLY Zuhanyhíradó 2010.11.08 16:55:00
Régóta keringenek átigazolási pletykák a foci zöld gyepén, azonban most sikerült egy nem mindennapi átigazolási ritkaságra bukkanunk. Fotóriporterünknek sikerült elcsípni két meghatározó pillanatot egy legenda szerződtetéseinek körülményeiről.Az első a Giuseppe Meazza…..
Hát nem lett :)3 cserével indultunk hát a téli hadjáratra, bár tél tábornok nem szóra a mínuszokat katyusájából e verőfényes, langyos őszi délelőttön. K: Csoki-Igor-Nigi-Gábor-Ádám-HubaCs: Csabi,Peti,DávidA meccsbe való belelendülésbe nem kellett sokat várnunk, az első…..
Az örökrangadó, melynek egyik csapat sem a legjobb előjelekkel vágott neki: a Dögök csere nélkül, már egy meccsel a lábaikban, mi pedig majd' egy csapatra való alapembereink nélkül kezdtünk meg a meccset.Az első félidőn első részében a Sördögök irányítottak, de annak…..
tyetyo 2010.09.13 23:48:01
@Gabrielt: isten ments, hogy a szofisztikált lelkedbe gázoljak általam mélyen tisztelt Gáborom, de én nem a túlzásaidat kommentáltam, hanem Karesz kommentjét, ami nem túlzás, hanem hazugság. A játék képe alapján nem volt benne a döntetlen a meccsben, de valóban lehetett volna bizonyos szituációk másként alakulása esetén a vége egy döntetlen. De a játék képe, ha kizárólag a játék minőségét, a hibák és jó megoldások arányát nézzük, nem kiegyenlített csatát mutatott. ÉS EZ FÉLIG AZ ÉN BLOGOM IS!!! :))) Az én összefoglalóm egyébként - ha valakinek az első ottani kommentemből nem esett le - azért hemzsegett túlzásokban, mert sokat gonoszkodtatok velem és így egy kicsit visszaadhattam :)
A tegnapi kellemetlen fiaskó után, a mai ellenfelünk erejét ismerve össze kellett szednünk magunkat. Sajnos Peti játékára nem számíthattunk, Zoli is távolmaradt, Karesz érkezésével azonban egy cserével indultunk az ütközetbe.Az első percek játka után lehetett látni, hogy…..
Legjobb idegenlégiósunk krisztusi korba lépett - ez a labdarúgók aranykora. Erről Csabi biztosan többet tudna mesélni, mert ő már túl van ezen:)))Boldog szülinapot Peti! Sikerült egy képet szereznem a tavalyi ünnepségről, remélem az idei azért jobban sikerül :))) ..
DátumKezdésMeccsEredmény2010.03.288:00Útakadály - Sördögök 4-02010.04.03 (szombat) 8:45Útakadály - Domaszék 3-02010.04.10 (szombat)10:15Útakadály - Fapuma 2-32010.04.1110:15Útakadály - Újszeged 2-12010.04.17 (szombat)11:00Útakadály -…..
Rangadóval kezdőtött hát el a tavaszi forduló, már-már hagyománnyá válik, hogy ez a meccs a nyitómeccs, persze ennek lehetnek előzményei is :)A mérkőzés előtt valamennyi Útakadályos felölthette új mezét, mely igen szépre sikerült, valószínűleg ellenfelünk figyelmét is…..
ÚTAKADÁLY Új mez 2010.03.11 11:20:00
Sziasztok!Hamarosan végre megint szabad levegőn rúghatjuk a bőrgolyót, ha elindul a kisstadion kupa. Mivel szürke mezünk már elég viseltes, ezért arra gondoltunk páran, hogy jó lenne esetleg egy kis mezfrissítést tartani. Szerintem a nyári pokolmeleg miatt talán jobb lenne nem…..
Már-már O'Neill-t megszégyenítő létszámban gyűltünk baljós fellegekként a Déri pályája felett, a mordori hangulat azonban inkább rajtunk lett úrrá sem mint ellenfelünkön. Közhelyek könyvből idézve az idevágó passzus: A kevesebb néha több...Az első etap indító perceiben…..
Na hát kérem szépen! Amit azt fenti "eredményjelzőnk" is mutatja, a Sördögök elleni szokásos megarangadó Útakadály győzelemmel ért véget! De haladjunk szép sorban...Kezdők:Csoki - Nigi - Igor - Gábor (sérült) - Tomi - HubaCseréink: Patrik, Ádám, Peti, KareszPáran…..
Kellő létszámmal játszottunk, normálisan volt cserénk, is ez utóbbit azonban egyesek nem veszik figyelembe, és kellő meghalás nélkül töltik el perceiket a pályán. Pedig ez a meccs sem volt veszett fejsze nyele, hiszen mi húztunk eggyel, de aztán 4 találat a másik oldalról jött.…..
tyetyo 2009.10.12 14:58:34
@PistolPete: Huba, a gyorsaság nem is olyan fontos, 2 méterre mindenkitől el tud bárki szabadulni ... persze azok dinamikus mozgások, fárasztóak.
tyetyo 2009.10.12 15:07:45
@Yonderboi: Karesz, most nem a pályán vagyunk, ez egy jobbító szándékú disputa, amibe belefér szerintem egy-két vehemensebb hozzászólás is. Nyugodtan mondd el a véleményed most, fontos hogy senki se tartsa magában!!! A Sördögöknél ezért vannak a csapatértekezletek ... ott minden ki nem mondott ellentét elő szokott kerülni. Én nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, akkor is ha esetleg az az én személyem is érinti!
Akadály: Csoki - Igor, Nigi, TG, Karesz, Csabi, Zoli, TomiGólszerző: NIGI!!! gratulaSzerintem a döntetlen igazságosabb lett volna, főleg, hogy 1-0-nál Karesz felszabadította az ellenfél kapuját fél méterről, ill. magam pedig Csabi mesteri szögletét befejelem a félig üres kapuba.....
tyetyo 2009.10.08 10:49:58
@Yonderboi: Igazad van Karesz, az egy remek labda volt!!! Kihagytam a lábak erdejében ... mondjuk nem osztott, nem szorzott, fél perc múlva lefújta a spori, de az ilyet tényleg be kell rúgni ..
ÚTAKADÁLY Sorsolás 2009.11.01 15:53:00
IdőpontMeccsEredmény09.27.  8:45Útakadály - Domaszék 0-210.04  10:15Útakadály - Digital 1-310.11  10:15Útakadály - Újszeged 3-510.18  11:00Útakadály - Gyuke 2-310.24. (szombat) 11:00Útakadály - Intern.Fire Dept. 4-310.25 9:30Útakadály -…..
tyetyo 2009.09.30 13:55:23
Mivel az előző bejegyzésben G rámutatott a találkozó racionális jellemzésére, ami a Sördögök honlapján található Csabi tollából, így úgy gondoltam, hogy egy kicsit más megközelítést alkalmazok. A két csapat múltja-jelene-jövője baráti alapon régóta…..
tyetyo 2009.09.21 10:06:56
Na hát akkor ... csak sorjában: Bala-Tomi párharc, Csabi beszólása helyesen idézve, Bala válasza a következő volt (elismerve hogy odarúgott, egyébként kétszer, csak a második talált valóban bokát): oké-oké és lesütötte a szemét ...
Plesi becsúszása kintről, én csere voltam, jó szögben láttam, hátulról jött, de nem rátartás volt Plesi lába útja, hanem Ádám lábai elé irányult a labdára, valóban csúszott, valóban talált lábat ... az azt megelőző faultot én sem láttam, de olyan szörnyű nagy nem lehetett, ha Tomi utána még sprintelt a labdával ...
A Norbis kérdésedet én egészen máshogy értettem, nem erre a kérdésre volt ez a válaszom ... ezért nem is értettem az Ádámos hasonlatot, záporoztak a szavak, valószínűleg félreértettem ...
Viszont egy érdekes dolog azért felmerült bennem: mivel mindkét csapat életében érintett vagyok, és az Akadály meccseket sajnos csak kívülről láthattam az utóbbi időben, volt lehetőségem megfigyelni, hogy ellenünk olyan érzelmi töltettel jöttök fel a pályára, mintha mi lennénk az ősi ellenség. Tényleg az első perctől kezdve megy a duma, mindenki megduplázza a harci kedvét, Karesztől, Nigitől, Igortól kapom a faultokat, akik más meccseket elég sokszor nyuszik ... na ezt a harci kedvet szeretném én más meccsen is látni, mert nekem személy szerint egy kicsit rosszul esik, hogy a féltestvéreim mintha csak rám, ránk utaznának és itt nem a lerúgásra gondolok... olyan ütközésekbe mentek bele ellenünk, amiket más meccsen nem vállaltok fel. Jöhet, de más meccsen is lássam ám!!! Én oroszlán vagyok mindenki ellen :))))
Egy azért mindenképp fontos, nem tudok felelni minden csapattársam tetteiért, de senkiből nem nézem ki a szándékosságot ... ezért szakad el nálam is a cérna verbálisan ...
tyetyo 2009.09.21 15:34:05
@Yonderboi: Karesz, ott van a vadászat után, hogy nem a lerúgásra kell gondolni, hanem hogy a mi skalpunk fontosabb, mint a többié :) nekem sincs semmi bajom a faultokkal, én többnyire a bíróval üvöltök, ha nem szólnak hozzám... ezért nem kell egymásnak sírni, mert szerintem az ilyen szócsaták okozzák a legnagyobb feszültséget, nem is a faultok ..
tyetyo 2009.09.21 15:38:25
@Csoki bá: Csoki, gyarló módon, mint Útakadályos tag mondom, te ne legyél oroszlán ... :) ... a kapuba egy higgadt, magabiztos ember kell, aki nyugalmat áraszt ... onnan nagyon nehéz is kommunikálni a bíróval, aki messze áll tőled ... hagyd meg ezt a mezőnyjátékosoknak :))) egyébként meg kurva jól védsz mostanában, szóval egy szavam sem lehet ...