Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dyro

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
hirdetés Mindenki, de tényleg, MINDENKI ismeri a Top Geart. Ezt az autós műsort játsszák a BBC-n, meg ezer más nemzetközi csatornán, sőt, itthon is a tévében. Utóbbit nem akarom nagyon minősíteni, olyan, mintha valaki kölcsönbe kapná a Mona Lisát, és rózsaszín alkoholos…..
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..
Chuck Norris alulmaradt, sajnos kedvenc nevünk, a Colbert híd is kiesett a szitán, de azért még mezei Megyeriként is szeretjük mi az új hidat. Annyira, hogy földi halandók közül ma elsőként sikerült rajta áthajtanunk gépi erőből, méghozzá nem is akármivel. Szolgálati…..