Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FSBLACK

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Automatákból vehetünk már csokit üdítőt, cigarettát, kondomot. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor mindezek mit sem segítenek égető szükségleteinken. Képzeljük el a következő szituációt: üldöznek minket éjszaka egy sötét sikátorban. Csak úgy tudjuk lerázni a…..
A Margit hídon és közvetlen környékén azért sem tanácsos balesetbe keveredni, mert pillanatok alatt megbénítható ezzel a belváros. Ennek ellenére a keskeny sávok miatt rendszeresek a necces helyzetek, a blogon is volt már ilyen érdekes szituációról szóló sztori. Sőt, van, aki…..
Kivételesen nem beküldött levelet kaptok ezúttal, mert képbe került egy nagyon aktuális téma. Ugyanis mai napon először, délelőtt 11 órától elrendelték a korlátozásokkal járó szmogriadót Budapesten, mivel igen szar a levegő, beszorult a mocsok, száll a por.további részletek:…..
autózz! Mondd a rendőrnek! 2008.10.16 14:41:00
Levente kis sztorijának főszereplője híven tükrözi azt a mentalitást, amit oly gyakorta szidunk különböző posztokban. Ilyenkor leginkább tehetetlenül elszenvedjük a történéseket és rendőrért imádkozunk. Egy friss tegnapi élmény: mellékelt kép szerinti úton, én általában…..
Tamás sztorija akár példaértékű is lehet, hogy ne hagyjuk magunkat eltántorítani az igazunktól csak azért, mert a másik hangosabban hőbörög. Az meg csak hab a tortán, hogy a baleset következtében kialakult dugót elszenvedő többi autós megragadta az alkamat, hogy még egy…..
Összeszedtem valahol egy torokfájást, ahogy névtelen levélírónk torka is könnyen fájhatott volna, ha nem kap észbe és fogja menekülőre a dolgot. Csak egy kicsit másképpen, mint az enyém. Szerencsére úrrá tudott lenni a dühén és megúszta egy kis ijedtséggel a kalandot, de…..
Hóbelevanc Robin Hood, az Adó 2008.09.17 09:45:00
Ritkán lehet nagyobb kínban született tervről hallani, mint a most felvetett Robin Hood adó. Igen, ő lenne az Adó, amit azért kapná e legendáról a nevét, mert az ő elveihez hasonlóan működne a gyakorlatban. Tehát valaki meghatározná azt, hogy ki az, aki extra profithoz jut a…..
Még tavaly november végén került fel Novi jóvoltából néhány fotó a blogra mások által küldött, finoman szólva is kifogásolható parkolási megoldásokat bemutató szösszenet társaságában. A képek ennek a posztnak a végén egy Kika mozgáskorlátozottaknak fenntartott…..