Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"pestrisrac"

22 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Pesti" srác Élt kb. fél évet 2008.12.24 20:27:00
Ha minden igaz utolsó Blog bejegyzésem következik. Mivel haza költözöm vidékre így a blogom aktualitását vesztette. Majd jövő szeptemberre újraindulok újult erővel. De nem kell csüggedni kedves hű olvasóim. Szeptemberig is fogok írkálni igaz egy másik blogban. Ki lehet találni…..
Szinte minden kritika (akár pozitív, akár nem), megemlíti az új Guns N’ Roses-lemez kapcsán, hogy ez igazából egy Axl Rose-szólóalbum, és nem zenekari alkotás. Nos, erre még a mostanában óriási kussban lévő, és csak fórumokon üzengető énekes is nyílt levélben…..
Lángoló Gitárok Kemény dió 2008.12.19 16:18:00
Isten Háta Mögött - A kényelmetlen lemez (Edge) 2008 Jó érzés tudni, hogy vannak vérprofi zenekarok, akik nem követnek trendet, szembenéznek a nehézségekkel, megoldást keresnek a kesergés helyett, és ha kötnek is kompromisszumot, nagyítóval kell bogarászni. Az Isten Háta…..
"pestrisrac" 2008.12.19 22:47:22
"Pesti" srác Reggeli gyors 2008.12.19 05:29:00
Ma Bécsbe megyek 3 jó cimborámmal plusz egyik kishugával. Nemrég keltem 20 percel az óracsörgés előtt, nem bírtam tovább aludni. Tegnap áthozta a lakótársam az ágyát mondván, hogy ő nem tud aludni a másik szobában mert a 3. emberke reggelig rajzol (építész) meg hát ugyebár…..
Jó ez nem igaz. De tényleg sok mindent utálok. Rühellem a sulit, rühellem a munkát a pénzt, rühellem a nőket. Az utóbbit a legjobban. Komolyan mondom ha elmegyek egy buliba már nőzni sincs kedvem. Akkor sem ha bebaszok és már minden mindegy. Pl. most is egy buliból jöttem haza és…..
ROFL-net Basszus, ez mindent belead 2008.12.11 06:02:00
 ..
"pestrisrac" 2008.12.11 06:48:40
Tegnap volt a megerőszakolt és meggyilkolt Nóri temetésének napja. A TV2 Mokka című műsora a gyilkosság óta eltelt 6 (munka)nap közül pont ezt a napot választotta, hogy a klinikai szakpszichológussal(!) elemezze a mai fiatal lányok kihívó öltözködését és közösségi oldalakra…..
A demonstrációnak vége. Az én tudomásom szerint békésen, balhéktól mentesen zajlott az este. Köszönöm mindenkinek aki ott volt, én sajnos nem tudtam elmenni, de lélekben ott voltam veletek! Megpróbálok pár videót berakni/belinkelni. sodi.blog.hu - Dr. Répás József beszéde:…..
Holnap, azaz november 28-án 19.00-kor, Kiskunlacháza demonstrációt szervez "Az erőszak ellen, az életért" felkiáltással. Aki teheti menjen el. Bár vegyes érzelmeim vannak a témával kapcsolatban. Pontosabban félek. Félek igen mégpedig attól, hogy az este botrányba fog…..
Budapest Száksz Budapestikum 2008.11.26 10:03:00
 Mit lehetne tenni a galambokkal? És a galambokat etető emberekkel? A kép a belvárosban, a Ferenciek terén készült...
... vagy mégis?Nem akarok többet erről beszélni aki ismert mindenki tudja jól, hogy mit érzek.Ma elmentünk bulizni barátaimmal. Nem terveztünk semmi konkrétat csak lementünk egy közeli rock kocsmába bulizni. A koncert után karaoke volt. Vesztemre. Megismerkedtem egy csajjal aki a…..
"Pesti" srác Nyugodj békében! 2008.11.25 03:14:30
Ilyenkor érzem, hogy Kiskunlacházán élő emberek többsége igenis összetart. Rengeteg helyen láttam részvét nyilvánítást Nóri és családja felé. Még mindig nehezen viselem a dolgot, pedig nem voltunk barátok, márcsak a korkülönbség miatt sem, de én azért kedveltem őt.…..
"Pesti" srác Gyász 2008.11.24 13:35:09
Még most is a könnyeimmel küzködöm. 14 éves volt és ilyen kegyetlenül végződött rövid élete. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy lehetett ember(?) ilyenre képes. Bizonyára ti is hallottátok már a hírekből, hogy lakóhelyemen meggyilkoltak egy 14 éves lányt. A történetben az…..
"Pesti" srác Esik a hó 2008.11.23 04:26:09
Hú de jó... Vegyes érzéseket ébreszt bennem a havazás. Előszöri is utálok havat lapátolni. Bár most a hétköznapokat megúszom mivel Pesten vagyok de azért biztos lesz olyan, hogy hétvégén esik le 10 méter hó. No sebaj. Másfelől meg szeretem nézni, meg olyan karácsony feelinget…..
A Thököly út tele van prostikkal. Mivel erre fele lakom sokszor járok a Thökölyn a 7-es busz vonalán. Általában 8 körül elszoktam menni egy közeli kínaiba kajálni és azon a 3-400 méteren amit sétálok legalább 2-3 kurvát mindig látok. Ma elgondolkoztam azon, hogy mi visz rá egy…..
Hát nem is tudom hol kezdjem!? Ha nem a lakótársam meséli aki történetesen heted hét országra szóló, gyerekkori jó barátom akkor el sem hiszem. Az eset vasárnap történt. Mivel nekem ősziszünetem van így kivételesen nem tartottam velük a buszon. Pedig érdemes lett volna. A…..
"Pesti" srác Ismét zongorázok 2008.10.27 01:59:00
Nem tudom miért de felszínre tört belőlem a zongorista énem. Amúgy is muzikális alkat vagyok szeretek zenélni. Fő hangszeremnek a gitárt tartom, játszok is egy bandában aminek jelenleg csak 3 tagja van abból én meg a dobos vagyunk fix tagok. A basszer az mint a mesékben, hol volt hol…..
"Pesti" srác Haza megyek! 2008.10.22 15:14:00
Holnaptól végre kitör az őszi szünet :D Hurrá. Éppen ezért felfüggesztem a pesti életem egy kis időre. Ma még elmegyek próbálni a zenekarommal utána pedig megyek szépen haza vidékre. Sajnos a gépemet nem tudom magammal vinni, de azért az otthoni gépen is megejtek majd pár…..
Elkezdtem csinálgatni az új design de ez még csak ilyen próbálgatás. Elég gagyesz csak kíváncsi voltam, hogy miket lehet megváltoztatni stb. Kb mindent :) Ha lesz egy kis időm akkor asszem meg is csinálom szépre az egészet. Így mondjuk még elég hányadék :DEste Belga. Eddig úgy…..
"Pesti" srác Már hajnalodik... 2008.10.21 03:59:10
... és lassan be is ugrok az ágyba. Kellemes kis nap elé nézek. Délben lesz egy házi feladatos ZH-m analízisből ami annyit tesz hogy a kiadott házikból fel lesz adva pár feladat és azokat kell megcsinálni és ennek az eredménye beleszámít majd a félévi gyakorlat jegybe. Remélem…..
"Pesti" srác Hip hop jön vuk 2008.10.19 15:52:58
Reggel 4x is jött a rohadékja. Tegnap igen kellemes kis estét tudhatok magam mögött. Barátom születésnapját voltunk hivatottak megünnepelni. Először egy skót étteremben kezdtünk. Az árak mondjuk igen csak a plafont verdesték. Bár ha belegondolok szokásos pesti szórakozóhely…..
... illetve még nincs. Mert vár rám egy igazán jó kis este ha minden igaz. Meg lesz minden ami kell hozzá. Gimis barátok, zene, kaja, pia, csajok stb. Ami szar, hogy a fülem még mindig el van dugulva. Monoban hallok mindent bassza meg!! Kurva idegesítő. Szerdán el akartam menni dokihoz,…..
"Pesti" srác Milyen lehet? 2008.10.17 00:54:26
Már napok óta tervezem, hogy belinkelek egy igazán durva kis képet. Ennek a bámulásától szinte transzba esek. Nagyon brutál? Komolyan ez már nekem fáj:D  Apropó fájdalom. Ismét eldugult a fülem és én hülye fejemmel elkezdtem piszkálni amit már kb 100x megfogadtam, hogy nem…..
"Pesti" srác AC villám DC 2008.10.16 01:13:24
Yeah! Már tegnap is akartam írni, hogy milyen jó hírt hallottam hétfőn a CBA-ban :) Éppen vásárolgatok és csak ennyit hallok: "ACDC koncert Budapesten" Na mondom szuper. Lassan 10 éve voltak itt utoljár és akkor én még igen kis gyerek voltam (10 éves kb). Ebből…..