Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leja

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a nap, hogy elinduljunk XY városából, ki vidékre, a hegyek közé, falura. Ettől rendkívül féltem, egybezárva pár napig külföldivel mit kezdeni nem tudó parasztemberekkel, ki tudja miket fogok enni stb. És oké, hogy ott lesz a pajtásom, de nem akarok végig vele se lenni,…..
Kedvenc kis pajtásomról, a szürke nyákról már korábban is akartam alkotni egy külön bejegyzést, de aztán mindig halogattam, mert infókat úgyis mindig csepegtettem el róla a különböző korábbi bejegyzésekben.  Szürke nyáknak hívom azt a speciális izét, amivel ebben az…..
Újabb szappanopera veszi kezdetét. Tudom, hogy még a templomit sem fejeztem be, de ígérem, hogy hazatérésem előtt még annak is egyszer a végére jutok. A szappanoperák úgyis sokáig tartanak. Múlt héten befejeződtek a félév végi vizsgák (mindegyiken sikeresen átjutottam), kitört…..
妹妹,大大国和几乎骄傲的城市祝你生日快乐!!!我很想你乱说的话。你们猜一下,她今年的礼物是什么? Fodrászbura! Fodrászbura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  人类怎么了? ..
Húú, egy nap alatt két bejegyzés. Wuwuwuwuu - kiáltanak a pomponlányok. De ez most friss élmény, s olyan élmény, mely megosztásra szorul, mert sokakat érdekelhet. Egyszer még egy regénynyi bejegyzést is igényelne a téma, de nem merültem el benne elég mélyen, hogy értelmesen…..
Leja 2008.12.05 22:58:33
Lelkem mélyén mindig olyan egyetemre szerettem volna járni, amelyik hatalmas parkok között elterülő ódon épületekből áll, sok-sok hatalmas öreg fával, nagy rétekkel, kis erdőkkel, állatokkal stb. Mint az amerikai filmekben. De nekem csak a jó kis Közgáz és az ELTE…..
Leja 2008.09.16 20:34:32