Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ANoo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Április 25-én végleg lezárult egy korszak Magyarországon. Korszakfordulót élünk meg, és nagyon fontos lenne értenünk, pontosan mi is zajlik le most. Sokan kimondták már, hogy több mint kormányváltás, ami most történt. Kis rendszerváltás lenne, vagy most történik meg az…..
Újabb remek hypotheticalfriend szösszenet kommentből. Kiemelem :)Jöjjön egy teljes egészében fiktív, ízig-vérig konspirációs teória. Senki ne vegye komolyan, viccelek. A valósággal való egyezés a véletlen műve. Vagy nem? Vagy mégis? A Sedesa pártfinanszírozási…..
ANoo 2010.04.21 11:18:59
@kékazég: en maradnek a tevan es bodoky figyelmeztetesenel, mivel elso nem megfeleloen latta el feladatat, masodik pedig tullepte a hataskoret.

a tevan-fele erveles, hogy mas munkahelyen is ilyen a fuggelmi viszony, csak a hasonloan rosszul vezetett munkahelyekre igaz. ha atruhazom a felelosseget egy helyettesre, azzal megbizom benne es vallalom az o donteseinek kovetkezmenyeit is. es a dontes utan kussolok, legfeljebb megrovom, mert szarul vegezete a munkajat, nem pedig utolag kozmetikazok.
  Nem értem, hogy a Fidesz választási sikere és egy csúnya párt lejáratásának vágya miként lehetett elegendő motiváció arra, hogy egy nagyon rendes és becsületes pap kijelentse: Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra. Tudom, tudom, hogy a Jobbik -…..
1. Hirtelen elfogta a vágy, kerékpározni, kerékpározni, ezért felcsatolta a kocsira. 2. Végre talált a Tescóban egy Lamborgihini-kompatibilis bringatartót, kipróbálta.X. ?Az autó 30-40 millió, a bringa 600 ezer. ..
w Üdvösségtan 2008.09.18 06:30:00
Manapság az előrehozott választás akarása meghatározza az emberi minőséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert.…..
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..