Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeep

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.     Tisztelt Praxis!     Sok éve tapasztom, azt, hogy a körzeti orvosom sosem…..
jeep 2012.08.22 08:38:40
@endike:
Drágám, ha félelmetes látni, hogy az emberek fennakadnak a postR kétbalkezes smittelésén, az nem az emberek baja, hanem Magácskáé. Forduljon Pszichológusához,pszichiáteréhez!

A görcsös beteg sztori tipikus Föld S. Péter széljegyzet: Leír egy szomorú szituációt úgy, mintha a kialakult helyzetért valamelyik szereplő lenne a felelős és ezzel publicisztánk be is fejezi tevékenységét.
Valójában szegény doktor(nő) nem tehet arról, hogy a görcsoldó a gyógyszertárban van és valakinek el kellene mennie érte. Ki menne el a gyógyszertárba, ha nem a beteg? Talán a bűnbak doktor(nő)? Nem, az nem jó, mert akkor felháborodnának a betegek a még hosszabb várakozási időért. Talán a várakozó betegek (köztük a postR is)? Nem, annyira nem felháborító az eset, hogy a saját idejükből áldozzanak rá.

Értelmisssség: ócska bolsevista trükk.
Az alábbi levél beküldőjét a névrokona el akarja tiltani a saját neve használatától, illetve megkülönböztető jelet szeretne belerakatni. Mikor kötelezhető erre valaki? Kedves Zugügyvéd! Tanácsot szeretnék kérni a blog nagy tudású olvasóitól.Először is kérem,…..
jeep 2011.12.01 22:30:05
@jeep:

Ha pedig a jövőben az öreg pattog holmi blogolás miatt, akkor köszönje meg az öreg figyelmét és azt, hogy blogját tudományos publikációnak értékeli.

:-)))))
jeep 2011.12.01 22:34:04
@nudlee:

A posztoló nem fog publikálni. Mi meg arról vitatkozunk, hogy legyen-e a soha meg nem jelenő publikációnál ilyen-olyan betű, vagy sem.

Lehet hogy az öreget az zavarja, hogy a szakmában egy másik, hasonló (de nem pont ugyanolyan nevű) egyén is van. De ezen - jogilag - nem tud változtatni.
jeep 2011.12.01 22:59:07
@nudlee:

Azért az öreg is lehetett volna diplomatikusabb. Mondjuk felajánl egy közös blogbejegyzést, stb. Így lett volna alkalom az nevek egyezetésére.

Ezt bebukta.
Örülünk, Vincent? Alámosás 2010.10.09 21:04:00
Kedves Olvtársak!Ennek a műnek a szerzője nem én vagyok, hanem kiski kollég. Technikai okokból úgy alakult, hogy én teszem föl ide, de az ő nevében:Pasteur/cAmikor terveznek egy műtárgyat, mint egy iszaptározó, mérnökök dolgoznak az ügyön. A mérnök alapvetően gondos ember. De…..
jeep 2010.10.10 22:06:38
A MAL végig a vörösiszap kis ártalmairól beszélt, mert ez tényleg ártalmatlanabb, mint a nátronlúg.
Erről a sunyi módszerről jutott eszembe egy film, az Erin Brockovich:
www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=11892&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2
Ajánlom minden topiktársnak. Remélem a cég és a tulajok vagyonát már zárolták.

Új belügyminiszterünkkel egyetértek, fürödjenek meg a tulajok és a cégvezetők a nátronlúgos vörösiszapjukban. Én nem építőmérnökként végeztem, hanem gépészmérnökként, de a tervezéssel kapcsolatos tantárgyakon (mechanika, gépelemek, stb.) minket is végig azzal a szemlélettel oktattak, hogy a tervezőmérnöknek büntetőügyi felelőssége van (börtön), illetve ha hidat tervez, akkor a terheléspróba alatt a híd alatt kell állnia ...
OFF: Most szoftverfejlesztőként dolgozom, de még mindig nem sikerült megszoknom az a felelőtlenséget, amit a bölcsészek (progmat) és infokarosok képviselnek.
Ellenőrző A kettes is jó jegy! 2010.01.27 08:00:00
Helicobacter kommentjét találtuk érdemesnek arra, hogy az Elégséges orvosok posztra válaszként megjelentessük. Érdekes egy orvosis szemszögéből látni a dolgokat, azért annyit hozzátennék, hogy a Btk-n sem két nap egy vizsgafelkészülés, még puskával sem... Úgy érzem,…..
jeep 2010.01.27 09:24:10
@ifj. Farkas Gyula:

Még hogy arrogáns? Írhatta volna ezt a posztot bármelyik műszaki egyetemista is.
w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..