Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csempesz605srti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly mutattuk be a Trousers Sister Sludge című ötszámos EP-jét, amihez elkészült az első klip az Artisjus pályázatának köszönhetően. Az I Get Around később egyébként szerepel majd a zenekar Freakbeat nagylemezén is, amelynek a munkálatai februárban fejeződnek be Cs. Szabó…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Mostanában rákaptunk a Pokolgépre. És ha már meghallgattuk, hogy „Bőrruhában, talpig vasban nyeregben már a rockernemzedék”, meg „Nagyváros utcáiban sok motor áll, arra vár, hogy a bőrös srácok újra berúgják” (Stress), be is ugrott a 80-as évek motoros…..
Belsőség Szerda esti sikoly 2009.01.21 18:19:00
Tavaly júniusban nyúltak egy nagyon picit hozzá a 997-eshez, éppen csak finomítottak a formán, a lemezek alatt viszont annál többet dolgoztak a Porsche mérnökei. Közvetlen befecskendezést kaptak az átalakított bokszermotorok és végre megérkezett a duplakuplungos PDK-váltó is.…..
A francia állam is megpróbálja átsegíteni autógyártóit a pénzügyi krízisen Vélemények az azonos című hírünkről...